Witam napisze najpierw o bałaganie w BOA ,na Play24 dałem zapytanie kiedy będę mógł przedłożyć umowę (na zasadzie jakby misie juz kończyła umowa )umowa kończy mi sie 14 stycznia 2011 ,odpowiedz dostałem ze dopiero 14 listopada ,ok przy jolem do wiadomości ,w tym samym dniu dostałem teflon od konsultanta ze mogę juz przedłożyć umowę , ucieszyłem się poprosiłem żeby zadzwonił na następny dzień ,to umowa miała być z telefonem dla zony wiec mieliśmy wybrać telefon .Ale w tym dniu bylem w salonie a tam okazuje sie ze umowę mogę podpisać dopiero w listopadzie , zadzwoniłem do BOA przekierowali mnie do działu przedłużania umów ? pani stwierdziła kategorycznie ze dopiero 15 listopada .Na drugi dzień podziękowałem panu za za podpisanie umowy (myśląc ze gościu chce mnie w coś wrobić ) napisałem ponownie na Play 24 zapytanie co to ma znaczyć ,i zaczęło sie następnego dnia dostałem 3 telefony od konsultantów z propozycja przedłożenia umowy , żaden twierdził ze nie wiedział o drugim, ze podobne oferty dostawałem od konsyltantów ,powiem szczerze ze ostatniemu sie oberwało i więcej nie dzwonili .Po paru dniach dostałem info na Play 24 w skrócie ,ze umowę mogę !!! podpisać w październiku tzn ze 3 miesiące wcześniej , może ktoś mi wytłumaczy czy w play są kilka działów konkurujących ze sobą ,tylko wprowadzają zamęt .
Pytanie chce przedłożyć umowę na stan darmowy 49(całkowicie mi to starcza bo do tego mam jeszcze 2 numery w play )ale ceny telefonów sa duże, czy konsultant może opuścić cenę telefonu ???? pozdrawiam
Strona 1 z 1
BAłagan w BOA
Napisano 26 October 2011 - 13:10
Między odpowiedzią na Twoje pytanie, a pierwszym telefonem zmieniły się zasady. Dlaczego później ktoś znowu stwierdził że po 15tym listopada - nie mam pojęcia. A później wskoczyłeś w kolejkę do obdzwonienia i zadzwoniły do Ciebie trzy osoby - a powinna jedna 
Co do upustów - w salonie nie, a co do ofert przez BOK to są różne, różniste.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 26 October 2011 - 16:34
Użytkownik Troskliwy Miś dnia 26 October 2011 - 13:10 napisał
Między odpowiedzią na Twoje pytanie, a pierwszym telefonem zmieniły się zasady. Dlaczego później ktoś znowu stwierdził że po 15tym listopada - nie mam pojęcia. A później wskoczyłeś w kolejkę do obdzwonienia i zadzwoniły do Ciebie trzy osoby - a powinna jedna 
z całym szacunkiem miedzy odpowiedzią z Play24 a telefonem było kilka godzin ,a jak wytłumaczysz ze jak rozmawiałem z BOA trzy krotonie pani potwierdziła ze 15 listopada ,przez ten bałagan tylko Klimontów odstraszają żeby umowę podpisać przez neta ,i później tyle negatywnych postów na temat Play ,nie mam żadnych pretensji co do taryf (żaden operator nie dorównuje pod tym względem Play)ale pod względem obsługi leży całkowicie .A co do obniżenia ceny telefonu dasz jakaś rade ,pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie
Napisano 26 October 2011 - 17:06
no cóż, tak to już jest z obsługą w Play
jakiś czas temu wysłałem dyspozycję przejścia do Play Fresh wraz z końcem umowy, kilka dni po zgłoszeniu - telefony konsultantów dosłownie co godzinę.
Jako, że byłem w pracy, a nie mam w zwyczaju zajmować się tam prywatnymi sprawami, odebrałem wieczorem, otrzymałem ofertę z upustem 25%, jednak umówiłem się z panią konsultantką, aby zadzwoniła po weekendzie w godzinach podobnych jak w ten dzień(po 16:00) - chciałem przejrzeć ofertę cenową telefonów w danej taryfie - powiedziała, że nie ma problemu i zadzwoni po 16 we wtorek.
Wtorek - cisza - ani rano, ani wieczorem nikt nie dzwonił
Środa - dzwoni obsługa klienta ok. godziny 10, nawet nie zdążyłem odebrać z powodu zajęć
czwartek - podobna sytuacja jak w środę, tylko chyba coś około 12
kolejny dzień - wkurzyłem się i sam zadzwoniłem po 16 na BOK, gdzie dowiedziałem się łaskawie, iż panie nie mogą mi zaoferować tej samej oferty, co dzwoniący do mnie konsultant i mam czekać na jego telefon
od tego czasu - cisza kompletna
Tak więc - jak widać - BOK ma klienta w dupie, jest niesłowny
Dodatkowo - dziś jest 26.10, nie dostałem jeszcze faktury za poprzedni miesiąc - bok twierdzi, że "błąd podczas generowania" i otrzymam ją w bliżej nieokreślonym terminie
ciekawe jak zachowywałby się Play, gdybym to ja informował ich, że zapłacę fakturę "w bliżej nieokreślonym terminie"
jakiś czas temu wysłałem dyspozycję przejścia do Play Fresh wraz z końcem umowy, kilka dni po zgłoszeniu - telefony konsultantów dosłownie co godzinę.
Jako, że byłem w pracy, a nie mam w zwyczaju zajmować się tam prywatnymi sprawami, odebrałem wieczorem, otrzymałem ofertę z upustem 25%, jednak umówiłem się z panią konsultantką, aby zadzwoniła po weekendzie w godzinach podobnych jak w ten dzień(po 16:00) - chciałem przejrzeć ofertę cenową telefonów w danej taryfie - powiedziała, że nie ma problemu i zadzwoni po 16 we wtorek.
Wtorek - cisza - ani rano, ani wieczorem nikt nie dzwonił
Środa - dzwoni obsługa klienta ok. godziny 10, nawet nie zdążyłem odebrać z powodu zajęć
czwartek - podobna sytuacja jak w środę, tylko chyba coś około 12
kolejny dzień - wkurzyłem się i sam zadzwoniłem po 16 na BOK, gdzie dowiedziałem się łaskawie, iż panie nie mogą mi zaoferować tej samej oferty, co dzwoniący do mnie konsultant i mam czekać na jego telefon
od tego czasu - cisza kompletna
Tak więc - jak widać - BOK ma klienta w dupie, jest niesłowny
Dodatkowo - dziś jest 26.10, nie dostałem jeszcze faktury za poprzedni miesiąc - bok twierdzi, że "błąd podczas generowania" i otrzymam ją w bliżej nieokreślonym terminie
ciekawe jak zachowywałby się Play, gdybym to ja informował ich, że zapłacę fakturę "w bliżej nieokreślonym terminie"
Strona 1 z 1

Logowanie