dokładnie 14 pażdziernika zadzwoniłem do play żeby przedłużyc oferte stan darmowy 69 przekierowano mie do jakiegoś pana który jest odpowiedzialny za przedłużanie umów i zaproponował mi nietypową oferte której nie ma ani w saloniku(w którym zrobili wielkie oczy i potrafili powiedzieć ze napewno nie ma takiej oferty) ani na stronie internetowej.
Pan który ze mną rozmawiał na początku zaproponował mi tradycyjnie ten sam abonament wiecej minut i telefon w kosmicznej cenie a mianowicie Samsung Galaxy Ace za 249 zł to sie go zapytałem czy nie może mi zjechać z ceny telefonu i zaznaczyłem ze moge nawet zjechać z minut przypomne że w abonamencie 69 dla przedłuzających umowy w dniu w ktorym ja ją przedłużałem było 420 minut bo teraz sie troche zmieniło na 450 minut,wiec pan zaproponował mi stan darmowy 69 czyli 59 zł(czyli norma) z rabatem 25 % na abonamet przez rok co daje mi jakies 45 zł do tego stan darmowy do play na cału okres umowy 400 minut do wszystkich + 100 minut przez 6 miesięcy do tego Samsung Galaxy Ace za 99 zł(oczywiście oferte przyjołem z otwartymi rękoma:P).Ciekawe czy to jest jakaś nowa oferta dla przedłużających umowy bo dzwoniłem wczesniej do play rozmiawiałem z dwiema paniami które nie miały mozliwośći żeby obnizyc mi cene telefonu czyli wychodzi na to ze ta oferta jest od niedawna
Strona 1 z 1
Czy to już nowa oferta play?
Napisano 26 October 2011 - 21:38
Generalnie to zależy już od szczęścia, z kim rozmawiasz.
Ja przykładowo odbyłem rozmowy z 3 konsultantami play, z czego dostałem 2 oferty. Jedna z nich, którą proponował mi konsultant 1 i konsultantka 2 - Upust 25% abonamentu na okres 1 ropku. Trzeci, z którym niestety odmówiłem przedłużenia umowy, i wróciłem do pani numer 2 - Chciał mi wcisnąć 5 minut gratis miesięcznie. Nie ukrywam, że podczas gdy owy konsultant zaproponował te 5 minut - parsknąłem śmiechem, powiedziałem jaką ofertę zaproponowano mnie wcześniej - pan stwierdził że to nie możliwe, dlatego podziękowałem.
Ja przykładowo odbyłem rozmowy z 3 konsultantami play, z czego dostałem 2 oferty. Jedna z nich, którą proponował mi konsultant 1 i konsultantka 2 - Upust 25% abonamentu na okres 1 ropku. Trzeci, z którym niestety odmówiłem przedłużenia umowy, i wróciłem do pani numer 2 - Chciał mi wcisnąć 5 minut gratis miesięcznie. Nie ukrywam, że podczas gdy owy konsultant zaproponował te 5 minut - parsknąłem śmiechem, powiedziałem jaką ofertę zaproponowano mnie wcześniej - pan stwierdził że to nie możliwe, dlatego podziękowałem.
Napisano 15 November 2011 - 13:13
Teraz Play traci na wartości, wiarygodności i atrakcyjnych cenach, przykład, Kampania Play. Nic ciekawego nie oferuje ale tam myślą że się ktoś do nich przyłączy bo to PLAY.
Napisano 22 November 2011 - 21:15
I jak tam Playowcy z przedłużona umową poprzez niezwykle miłych konsultantów pracujących na podtrzymaniu? Jak na tym wyszliście? Czy po przyjechaniu kuriera wszystko zgadzało się z ustnymi ustaleniami? Czy z fakturami jest do tej pory wszystko w porządku?
Mam trochę rezerwy do takich niestandardowych, negocjowanych umów, jeszcze do tego omawianych przez telefon, więc... jak to jest w praktyce? Na prawdę można mieć o wiele lepsze warunki, jak się trafi na odpowiednio wiele mogącego konsultanta?
Mam trochę rezerwy do takich niestandardowych, negocjowanych umów, jeszcze do tego omawianych przez telefon, więc... jak to jest w praktyce? Na prawdę można mieć o wiele lepsze warunki, jak się trafi na odpowiednio wiele mogącego konsultanta?
Strona 1 z 1

Logowanie