Mój Play: Czy to już nowa oferta play? - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Czy to już nowa oferta play?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   koksik1000 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja Sun, 11 Sep 11
  • Miejscowość:Nidzica
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 25 October 2011 - 11:04

dokładnie 14 pażdziernika zadzwoniłem do play żeby przedłużyc oferte stan darmowy 69 przekierowano mie do jakiegoś pana który jest odpowiedzialny za przedłużanie umów i zaproponował mi nietypową oferte której nie ma ani w saloniku(w którym zrobili wielkie oczy i potrafili powiedzieć ze napewno nie ma takiej oferty) ani na stronie internetowej.
Pan który ze mną rozmawiał na początku zaproponował mi tradycyjnie ten sam abonament wiecej minut i telefon w kosmicznej cenie a mianowicie Samsung Galaxy Ace za 249 zł to sie go zapytałem czy nie może mi zjechać z ceny telefonu i zaznaczyłem ze moge nawet zjechać z minut przypomne że w abonamencie 69 dla przedłuzających umowy w dniu w ktorym ja ją przedłużałem było 420 minut bo teraz sie troche zmieniło na 450 minut,wiec pan zaproponował mi stan darmowy 69 czyli 59 zł(czyli norma) z rabatem 25 % na abonamet przez rok co daje mi jakies 45 zł do tego stan darmowy do play na cału okres umowy 400 minut do wszystkich + 100 minut przez 6 miesięcy do tego Samsung Galaxy Ace za 99 zł(oczywiście oferte przyjołem z otwartymi rękoma:P).Ciekawe czy to jest jakaś nowa oferta dla przedłużających umowy bo dzwoniłem wczesniej do play rozmiawiałem z dwiema paniami które nie miały mozliwośći żeby obnizyc mi cene telefonu czyli wychodzi na to ze ta oferta jest od niedawna
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   DiKei Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 16
  • Rejestracja Sat, 02 Jul 11
  • Miejscowość:Kielce
  • Telefon:Nokia 5800XM
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 26 October 2011 - 21:38

Generalnie to zależy już od szczęścia, z kim rozmawiasz.
Ja przykładowo odbyłem rozmowy z 3 konsultantami play, z czego dostałem 2 oferty. Jedna z nich, którą proponował mi konsultant 1 i konsultantka 2 - Upust 25% abonamentu na okres 1 ropku. Trzeci, z którym niestety odmówiłem przedłużenia umowy, i wróciłem do pani numer 2 - Chciał mi wcisnąć 5 minut gratis miesięcznie. Nie ukrywam, że podczas gdy owy konsultant zaproponował te 5 minut - parsknąłem śmiechem, powiedziałem jaką ofertę zaproponowano mnie wcześniej - pan stwierdził że to nie możliwe, dlatego podziękowałem.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Summer Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 52
  • Rejestracja Sun, 28 Aug 11
  • Miejscowość:Wrocław
  • Telefon:HTC Wildfire
  • Taryfa:Inna

Napisano 03 November 2011 - 10:19

uważajcie jak cos podpisujecie przez telefon... bo potem wychodzą cuda na fakturze...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   piotrekbb Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 59
  • Rejestracja Mon, 28 Sep 09
  • Zainteresowania:Pieniądze
  • Telefon:Komórkowy
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 12 November 2011 - 15:30

Fajnie mieć taki telefon z możliwością podpisywania... ;) Nalezy czytac umowe przed podpisaniem jej u kuriera
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   koks222 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Tue, 15 Nov 11
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 15 November 2011 - 13:13

Teraz Play traci na wartości, wiarygodności i atrakcyjnych cenach, przykład, Kampania Play. Nic ciekawego nie oferuje ale tam myślą że się ktoś do nich przyłączy bo to PLAY.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   annika Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 188
  • Rejestracja Sat, 05 Nov 11
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 22 November 2011 - 21:15

I jak tam Playowcy z przedłużona umową poprzez niezwykle miłych konsultantów pracujących na podtrzymaniu? Jak na tym wyszliście? Czy po przyjechaniu kuriera wszystko zgadzało się z ustnymi ustaleniami? Czy z fakturami jest do tej pory wszystko w porządku?
Mam trochę rezerwy do takich niestandardowych, negocjowanych umów, jeszcze do tego omawianych przez telefon, więc... jak to jest w praktyce? Na prawdę można mieć o wiele lepsze warunki, jak się trafi na odpowiednio wiele mogącego konsultanta?
0

Strona 1 z 1