Mój Play: Play - wybór telefonu, abonament - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Play - wybór telefonu, abonament

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   tmxseries Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 21 Oct 11
  • Miejscowość:Skawina
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 21 October 2011 - 20:25

Witam. Mam małe pytanie. Mianowicie chciałbym kupić sobie telefon na abonament w sieci PLAY, lecz kompletnie nie wiem jaki telefon sobie wybrać, czy moglibyście mi doradzić jaki telefon najbardziej by mi odpowiadał pod względem wytrzymałości, głośnego MP3, w miarę lekkiego, ładnego wyglądu, z dostępem do internetu.
Interesuje mnie zakup abonamentu do 75zł. A telefon też żeby nie przekraczał jakiś kosmicznych cen. :)

Proszę o pomoc. Kompletnie nie znam się na telefonach i zaufam Waszym radom.:) Pozdrawiam i dziękuję.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   koksik1000 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 15
  • Rejestracja Sun, 11 Sep 11
  • Miejscowość:Nidzica

Napisano 25 October 2011 - 11:30

chcesz telefon z dostepem do internetu wiec musisz brać all inclusive Max 85 opłata miesięczna 75 zł 1gb pakiet danych 450 minut zamienne na 725 sms do wszystkich i stan darmowy do play na cały okres umowy a co do telefonu to musisz sprecyzowac bo jeżeli telefon do muzyki to nokia 5800 xpress music albo sony ericssona w995 ale nie wiem czy mają go w ofercie,jezeli chodzi o wytrzymałość to sprecyzuj czy chodzi o wytrzymałość bateri bo tu jest słabo ze smartfonami ale taki SEw995 troche potrzyma a jezeli chodzi o wytrzymałość w sensie jak mi spadnie z 1,5 m to czy wytrzyma i tu musze cie zmartfić bo żaden nowoczesny telefon nie jest wytrzymały tak jak kiedyś gdy mogłes rzucić telefonem o sciane a mu nic nie było jak chcesz telefon wytrzymały to kup Samsung B2710 Solid jeżeli telefon do internetu to koniecznie telefon najlepiej z multitouch i duzym ekranem i androidem bo jest szybki,intuicyjny i ładnie wyglada a napewno szybszy od symbiana z noki 5800 tu polecam samsung galaxy ace sam go mam prawi 2 tygodnie i jest bardzo dobry, jeżeli chodzi o wage telefonu to one wszystkie miej wiecej tyle samo wazą a wyglad to sprawa indywidualna.podsumowując nie ma jednego telefonu do wszystkiego jeden ma leprzy dzwięk drugi jest bardziej wytrzymały a trzeci ma leprzy dostęp do internetu,musisz sie zdecydowac na czym ci bardziej zalezy dodan jeszcze że jak bedziesz dbał o telefon to kazdy jest wytrzymały a jak bedziesz słuchał muzyki na sluchawkach to tez każdy bedzie ci odpowiadał bo wiadomo telefon to nie kino domowe z dzwiękiem przestrzennym a jak coś do internetu to tylko android
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   DiKei Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 16
  • Rejestracja Sat, 02 Jul 11
  • Miejscowość:Kielce
  • Telefon:Nokia 5800XM

Napisano 26 October 2011 - 21:25

Hmm ...
Ja teraz przedłużyłem umowę na bardzo korzystnych warunkach - All Inclusive Max 65 wraz z telefonem Samsung Galaxy S Plus. Dostałem 25% upustu na abonament przez rok. Jak dla mnie 400 minut + 1GB internetu to świetna umowa. Za telefon zapłaciłem 509zł.(Zapłacę, przyjdzie jutro :D)

Jeśli mówić o wytrzymałości - Motorola Defy jest konkretna w tej dziedzinie, jest bardzo mocna, poprzez wzmocnienia obudowy.
Jeśli mówić o internecie - Ja bym polecił tego Samsunga. Mówią że jest bardzo wydajny, a ja dopiszę własną opinię jak otrzymam telefon.

A jeśli wykluczyć MP3 i Dostęp do internetu, to ja polecę Nokia 3330, jest tak wytrzymałym i szybkim telefonem - że gdy zabraknie młotka - możesz nią wbijać gwoździe(Testowałem, działa), grać w piłkę na boisku, czy nawet popełnić zbrodnię doskonałą :D A dzięki bardzo PROSTEMU w obsłudze interfejsowi i świetnie zoptymalizowanym systemie - nada się idealnie. Moim zdaniem funkcjonalność znacznie przewyższa wiele nowych modeli na rynku.

Ceny motorolki i samsunga w taryfie 65:
Motorlka: 449zł
Samsung: 509zł
W taryfie 85(75 miesięcznie):
Samsung: 439zł
Motorola: 339zł

Pozdrawiam - DiKei.
0

Strona 1 z 1