Mój Play: Rejestracja karty SIM nie powidła się - przeniesienie numeru - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rejestracja karty SIM nie powidła się - przeniesienie numeru

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   rafal.s Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 21
  • Rejestracja Wed, 03 Aug 11
  • Miejscowość:Celiny
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 13 October 2011 - 15:05

Witam,
Po raz kolejny mam problem... proszę Was o pomoc/radę.

10 października br. złożyłem wniosek o przeniesienie numeru do Play (od Polkomtel S.A.) data wyznaczona przez operatora została ustalona na 11 października br. W owym dniu Plus wyłączył mój numer na karcie SIM a Play do chwili obecnej go nie uruchomił na nowej którą dostałem w salonie. Na stronie gdzie można sprawdzić status przenoszonego numeru widnieje ten sam komunikat. Coś w deseń: W tym dniu (tj. 11-10-2011) Twój dotychczasowy numer zostanie włączony przez Play. Nadal czekam:/ Dzwoniłem na 790 500 500 gdzie złożyłem wniosek o sprawdzenie o co chodzi. Dostałem informację, że ktoś się będzie ze mną kontaktował ale nie wiadomo kiedy bo nie wiedziała Pani ile jest takich spraw. I czekam dalej:/ z drugim numerem który przenosiłem tego samego dnia od Polkomtel S.A. jest dokładnie to samo. Próbując zadzwonić na numeru słyszę na przemian: Nie ma takiego numeru sprawdź jaki jest właściwy numer i spróbuj ponownie bądź Numer z którym próbujesz się połączyć jest niedostępny. Na stronie wjakiejsieci.pl po wpisaniu numerów wyskakuje informacja, że numery są w Play Mobile.

Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać?

Pozdrawiam,
Rafał
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   rafal.s Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 21
  • Rejestracja Wed, 03 Aug 11
  • Miejscowość:Celiny
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 13 October 2011 - 15:15

Przepraszam pomyliłem foldery. Proszę o usunięcie tego tematu.

zapraszam tutaj: http://www.mojplay.p..._0&#entry100578
0

Strona 1 z 1