Poprawic pisownie wyrazow zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny lub poprosic kogos o korekte.
Dodatkowo uzywac normalny telefon, a nie ipad za pare tysiecy zlotych tylko dlatego, ze jest zajefajny lub kocha sie wszystko spod znaku nadgryzionego jabluszka. A zanim kupi sie sprzet to trzeba zasiegnac info, a nie dopiero po fakcie.
Zanim doczepisz sie o brak polskich znakow to pisze z 3,5 letniej komorki.
Dodatkowo uzywac normalny telefon, a nie ipad za pare tysiecy zlotych tylko dlatego, ze jest zajefajny lub kocha sie wszystko spod znaku nadgryzionego jabluszka. A zanim kupi sie sprzet to trzeba zasiegnac info, a nie dopiero po fakcie.
Zanim doczepisz sie o brak polskich znakow to pisze z 3,5 letniej komorki.
NIe ma takiej 3.5 letniej Noki (ta wynikia z twojego opisu) która by nie obsługiwała poslich znaków.
A jak masz z zagranicy to wgraj sobie polskiego softa.
A co do iPada. Jest to idealne rozwiązanie dla mnie. Dostałem na niego kase (konkórs).
Pomyśl czy ty byś nie brał iPada jeżeli dostałbyś 4 tys na jakikolwiek produkt Appla. Ja mam już mocnego PC, dobrą komórkę, laptopa, netbooka. Więc tablet jest czymś czego mi brakuje.
Co do poprawnośći pisowni. -> Jak jesteś w stanie zrozumieć to dobrze, jak nie to nawet nie zawracaj sobie głowy na odpisywanie. Szkoda twojej 3.5 letniej komórki.

Logowanie