[Samsung SHG-Z400] - problemów ciag dalszy
Napisano 24 July 2007 - 22:42
Po dlugim czasie wymienili mi karte na 1gb i juz sie cieszylem, ze w koncu bede mogl bez problemow robic fotki i wgrywac muzyke na telefon, a tu kolejne rozczarowanie.
Ponad polowa prob zapisania zdjecia na karcie pamieci konczy sie komunikatem "błąd zapisywania". Jednak tylko zdjec z apratu "zza slidera". Fotki z aparatu "z przodu" zapisuja sie bez problemu.
edit: to samo z nagraniami, na karcie pamieci nie da sie nic zapisac :/
w dodatku przeniesione fotki z pamieci telefonu na karte znikaja.
i kolejne bledy, jaki znajduje: po czasie nie moge nawet obejrzec zdjec, wyskakuje "blad ladowania"
Czy ktos jeszcze spotkal sie z takim problemem? Tylko nie straszcie mnie, serwisem i zmiana softu :/
Ponad polowa prob zapisania zdjecia na karcie pamieci konczy sie komunikatem "błąd zapisywania". Jednak tylko zdjec z apratu "zza slidera". Fotki z aparatu "z przodu" zapisuja sie bez problemu.
edit: to samo z nagraniami, na karcie pamieci nie da sie nic zapisac :/
w dodatku przeniesione fotki z pamieci telefonu na karte znikaja.
i kolejne bledy, jaki znajduje: po czasie nie moge nawet obejrzec zdjec, wyskakuje "blad ladowania"
Czy ktos jeszcze spotkal sie z takim problemem? Tylko nie straszcie mnie, serwisem i zmiana softu :/
Napisano 27 July 2007 - 15:50
Coś za coś a tu masz następce w play z400 - http://www.telix.pl/...-l760-1843.html
Napisano 27 July 2007 - 21:22
karaskiew napisał:
Coś za coś a tu masz następce w play z400 - http://www.telix.pl/...-l760-1843.html
Czy wg. Ciebie warto czekać na niego?? Ile mniej więcej by kosztował, bo w sierpniu biorę Lighta z Z400 i nie wiem czy warto (L760 ma mniejszy display, a za to radio z RDS i głośnomówiący ,a więcej niż 100 na telefon nie wyciułam ). Light sie kończy 19 września, a ja sie martwię czy zdążę i czy jakiś lepszy telefon nie wejdzie (po prostu zgłupiałem i nie wiem co brać :evil: ). Pozdrawiam i witam wszystkich (1 :mrgreen: post )

Logowanie