Witam,
Mam problem z instalacją PlayGG. Wyskakuje "Błąd certyfikatu". W Menedżerze aplikacji ustawiłem "Instaluj wszystko" i sprawdzanie certyfikatów online na "Nie". I nic wciąż ten sam błąd.
Ktoś ma jakiś pomysł? Telefon to Nokia 6700 Slide.
Strona 1 z 1
Problem z instalacją PlayGG
Napisano 14 November 2011 - 23:39
Więc tak:
- przestawiłem rok na 2010,
- jako pierwszy profil internetowy miałem WAP, drugi to INTERNET,
- wszedłem na m.gadu-gadu.pl,
- kliknąłem "POBIERZ mobilną wersję GG...".
Pojawiaj się pare opcji, nas interesuje POBIERZ PlayGG albo "...to pobierz teraz...Symbian S60".
Kliknąłem POBIERZ PlayGG, POBIERZ, zainstalowałem, podałem numer GG, hasło i działa.
Kliknąłem "...to pobierz teraz...Symbian S60", wybrałem S60 wydanie trzecie, po zainstalowaniu podałem numer i hasło i działa.
Przy instalacji zwykłego GG, po zainstalowaniu musiałem wejść w ustawienia aplikacji i wybrać profil dostępowy do netu, czyli INTERNET, na WAPie się nie łączył.
Skoro nie chce się nawet pobrać, to problem musi gdzieś w ustawieniach tkwić, ale tego raczej nie rozwiąże, musiałbym dostać tę N73 w swoje kosmate łapki.
Oczywiście zawsze jest PALRINGO.COM
- przestawiłem rok na 2010,
- jako pierwszy profil internetowy miałem WAP, drugi to INTERNET,
- wszedłem na m.gadu-gadu.pl,
- kliknąłem "POBIERZ mobilną wersję GG...".
Pojawiaj się pare opcji, nas interesuje POBIERZ PlayGG albo "...to pobierz teraz...Symbian S60".
Kliknąłem POBIERZ PlayGG, POBIERZ, zainstalowałem, podałem numer GG, hasło i działa.
Kliknąłem "...to pobierz teraz...Symbian S60", wybrałem S60 wydanie trzecie, po zainstalowaniu podałem numer i hasło i działa.
Przy instalacji zwykłego GG, po zainstalowaniu musiałem wejść w ustawienia aplikacji i wybrać profil dostępowy do netu, czyli INTERNET, na WAPie się nie łączył.
Skoro nie chce się nawet pobrać, to problem musi gdzieś w ustawieniach tkwić, ale tego raczej nie rozwiąże, musiałbym dostać tę N73 w swoje kosmate łapki.
Oczywiście zawsze jest PALRINGO.COM
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Strona 1 z 1

Logowanie