Jak myślicie czy warto negocjować cene telefonu na rzecz minut tzn mam zaproponowane 470 minut do wszystkich sieci w abonamencie longplay 69 59zł
i sie tak zastanawiam czy wogóle bedzie taka możliwość zrezygnować np z 50 minut co daje 348 zł na przestrzeni 24 miesiecy a chciałbym samsung galaxy ace za 1 zł bo teraz proponuja mi go za 199zł wydaje mi się że opłacalo by im sie to!!Czy wogóle jest taka możliwość??
Strona 1 z 1
Czy można zrezygnowac z minut
Napisano 06 October 2011 - 12:31
szkoda powinni takie coś wprowadzic troche mie wkurza to ze traktują mie jak pasozyta dać ochłapy i odwal sie na 2 lata bo tak sie własnie czuje ciezko jest im dać jakiś leprzy telefon w moim abonamencie który nie jesttani a po za tym z 3 telefonów które dostałem w 2 mie pani wyśmiała mianowicie chciałem galaxy ace za 1zł a z jej gadki wywnioskowałem żebym brał co dająi nie pyskował i takie wlasnie gadanie z nimi ja jestem w satnie nawet pozostać na warunkach które mam teraz i dostać leprzy telefon niż brac kupe minut których i tak nie wykorzystam jednym słowe zwijam sie z tego play!!
Napisano 06 October 2011 - 22:29
Weź jakiś telefon sprzedaj i kup ace
lub tak jak mówią przejdź na kartę tam za 15zł (pakiety ) możesz mieć 137 minut
,możesz też przejśc na ofertę bez tela będzie taniej;)
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie