1) Chciałbym, żeby Admin - jeśli nie napisałem w odpowiednim subforum - przeniósł ten Temat
2) Jeśli zna lepsze określenie nazwy tematu - niech też zmieni
Dobra, formalności za mną
Mam telefon LG GD510 (od babci), a w nim starter Play Fresh i ustawiona (zmieniona) usługa na darmowy internet "bez limitów danych". W każdym razie Internet w telefonie działa bez zarzutów, mimo, że limit się skończył
Jestem (szczęśliwym) użytkownikiem Kubuntu 11.10 (Beta 2/3 chyba). Odpaliłem tego całego "network-manager", znalazł komórkę bez problemu i wydawało mi się, że dobrze ją konfiguruję, aczkolwiek internet nie działa. Mam przypuszczenia (proszę o weryfikację), że problemem jest taryfa ustawiona w komputerze - Play Online. Nie wiem czy to przez to, tak przypuszczam. Owy Network-Manager wykrywa sieć (mam zaznaczone wszystko), jednak nie jest w stanie się połączyć. Nie wiem czy to problem ze sterownikiem to LG (owy sterownik prawie-na-pewno jest tworzony przez niezrzeszonych z firmą ludzi [Społeczność]), czy Play. Laptop wygląda jakby miał się łączyć, jednak w ostateczności nie połącza się. Chciałbym to zweryfikować.
Telefon będę miał o ok. 15, więc wtedy będę mógł testować
W razie jakichkolwiek pytań - można zadawać tu
Fervi

Logowanie