Moj problem nie do konca nadaje sie do tego dzialu, jednak zahacza o sprzet, wiec to chyba najstosowniejsze miejsce:)
Sprawa wyglada nastepująco:
Na poczatku czerwca podpisalem umowe z Play'em. telefon: samsung z400 Po ok. tygodniu zauwazylem, ze informacje zapisane na karcie pamieci maja tendencje do znikania. Poszedlem do punktu playa i pani powiedziala, ze wszystkie karty pamieci kingstona 512 sa wadliwe i ze odesle ja do serwisu, a oni na dniach przysla mi 1gb.
Minal juz ponad miesiac, a karty "ni widu, ni slychu". Za kazdym razem, gdy ide do punktu slysze ta sama spiewke: "to nie zalezy od nas. kingston nie dostarczyl nam jeszcze karty".
Moje pytanie brzmi: Czy moge jakos ich ponaglic?
Strona 1 z 1
Karta pamieci w z400 i serwis
Napisano 23 July 2007 - 10:50
mozesz a nawet powinienes....na wymiane karty czeka sie gora 5 dni.....karty napewno maja bo wysylalem karte mojej kumpeli jakies 2 tygodnie temu i czekalem 3 dni (dzien w ktorym wyslalem jeden dzien pusty i w nastepnym dniu karta 1GB byla juz na salonie)
Pewnie zgubili Twoja karte i im glupio sie przyznac albo faktycznie ktos ich olał
Ps. Jezeli oddawales karte w Germanosie to nie wysylali jej na serwis tylko do magazynu Germanosa
Pewnie zgubili Twoja karte i im glupio sie przyznac albo faktycznie ktos ich olał
Ps. Jezeli oddawales karte w Germanosie to nie wysylali jej na serwis tylko do magazynu Germanosa
Strona 1 z 1

Logowanie