Witam mam abonament long play 45 zł na którym konczy mi sie umowa i chciałbym przejść na all inclusive 39 i mam kilka pytan
1.czy jak pzejde z long play 45 na all inclusive 39 to bedzie sie to liczyło jako przedłurzenie umowy i bede mógł skorzystać z oferty replay all inclusive czy może bede musial rozwiązac umowe na long play zeby przejść na all inclusive tak jak ma to miejsce przy przejsciu na mixa
2.Bede miał w all inclusive pakiet danych 250 mb,z jaka prędkością bede mial te 250 mb,czy taki pakiet wystarczy w normalnym uzytkowaniu tzn jakiś widget z pogodą(który sciąga dane,kilka filmów na youtube,kilka aplikacji i gier do sciągniecia a tak wogóle to czy te pakiety danych tyczą sie wszystkiego co związane z internetem czyli nie tylko przeglądania stron ale również sciągania gier i aplikacji.
3.czy jak wykupie pakiet all inclusiv z pakietem danych to mam sie liczyc z jakimiś kosztami za internet oprócz tych które mam zawarte w umowie bo z tego co tam pisze to mam 250 mb a po wykorzystaniu tego mam nielimitowany dostep do interetu tylko że zmiejsza prędkością
4.w tym all inclusive 39 jest darmowy dostęp do facebooka i nk czy to oznacza że te strony nie będą pobierały mi danych jak np zagram w jakąś gre na nk to tez nic nie pobierze
5.Jak to jest ze smartfonami ja bede miał samsung galaxy gio czy jak go podłącze do komputera przez kabel usb to bede mógł wejść w swój internet który mam na kompie??
6.czy warto jest czekac do pażdziernika na nowe oferty nie wiecie moze jak to jest w playu oni co miesiąc dają nowe oferty czy jak??
Narazie to tyle prosze o jak najszybsze odpowiedzi
Strona 1 z 1
All inclusive kilka pytań
Napisano 28 September 2011 - 16:14
Użytkownik koksik1000 dnia 28 September 2011 - 13:57 napisał
Witam mam abonament long play 45 zł na którym konczy mi sie umowa i chciałbym przejść na all inclusive 39 i mam kilka pytan
1.czy jak pzejde z long play 45 na all inclusive 39 to bedzie sie to liczyło jako przedłurzenie umowy i bede mógł skorzystać z oferty replay all inclusive czy może bede musial rozwiązac umowe na long play zeby przejść na all inclusive tak jak ma to miejsce przy przejsciu na mixa
Nie będziesz musiał wypowiadać umowy na LongPlay, żeby dostać AI. Wystarczy podpisać aneks do umowy na RePlay AI.
Cytat
2.Bede miał w all inclusive pakiet danych 250 mb,z jaka prędkością bede mial te 250 mb,czy taki pakiet wystarczy w normalnym uzytkowaniu tzn jakiś widget z pogodą(który sciąga dane,kilka filmów na youtube,kilka aplikacji i gier do sciągniecia a tak wogóle to czy te pakiety danych tyczą sie wszystkiego co związane z internetem czyli nie tylko przeglądania stron ale również sciągania gier i aplikacji.
Prędkość zależeć będzie od rodzaju sieci do jakiej się zalogujesz i od posiadanego telefonu. Z Nokia 3510 nie poszalejesz szybciej niż EDGE przewiduje, ale np. już z jakimś nowszym HTC prędkość po "4G" w Playu w telefonie sięga do 2 Mb/s. Na normalne użytkowanie 250MB na pewno starczy. Pakiet schodzi za każdym razem gdy cokolwiek połączy się z Internetem (chyba, że promocja przewiduje inaczej, np darmowy dostęp do NK czy FB bądź dane pobierane przez apk'ę Play24m).
Cytat
3.czy jak wykupie pakiet all inclusiv z pakietem danych to mam sie liczyc z jakimiś kosztami za internet oprócz tych które mam zawarte w umowie bo z tego co tam pisze to mam 250 mb a po wykorzystaniu tego mam nielimitowany dostep do interetu tylko że zmiejsza prędkością
Dodatkowe koszty za Internet poniesiesz jedynie w momencie kiedy po przekroczeniu wartości pakietu będziesz chciał przywrócić normalną prędkość transferu danych i sam dokupisz jakiś pakiet internetowy.
Cytat
4.w tym all inclusive 39 jest darmowy dostęp do facebooka i nk czy to oznacza że te strony nie będą pobierały mi danych jak np zagram w jakąś gre na nk to tez nic nie pobierze
W ramach usługi P4 zapewnia nieograniczony dostęp do komponentów własnych portali
Facebook, NK,LinkedIn oraz GoldenLine co oznacza, Ŝetransmisjadanychpoza transmisją
danychnakomponentachwłasnychww.portalibędziepomniejszaćlimittransmisjidanychzo
którymmowawtabelinr2CennikaOfertyPlayOnlineIIoraz,jeŜelizostałyaktywowaneprzez
Abonenta,zinnychpakietównatransmisjędanych.PowyŜszedotyczywszczególnościlinków
przekierowujących na inne strony, wszelkich elementów, które korzystają z protokołów
szyfrowania(międzyinnymiSSL)naprzykładwceluautoryzacjiAbonentaorazkorzystaniaz
publicznychiniepublicznychserwerówProxy,któreagregująruchinternetowywcelupoddania
ich kompresji (między innymi Opera Mini lub BlackBerry) lub podobnych operacji
przekierowującychruch.
Cytat
5.Jak to jest ze smartfonami ja bede miał samsung galaxy gio czy jak go podłącze do komputera przez kabel usb to bede mógł wejść w swój internet który mam na kompie??
O takiej kombinacji nie słyszałem, w drugą stronę to i owszem.
Cytat
6.czy warto jest czekac do pażdziernika na nowe oferty nie wiecie moze jak to jest w playu oni co miesiąc dają nowe oferty czy jak??
Zgaduj Zgadula
Głupie, głupsze i... najciekawsze historie z BOK Play
No Fair Play
No Fair Play
Napisano 28 September 2011 - 16:31
Działa udostępnienie internetu z komputera po kablu ale tylko w htc jest chyba taka opcja miałem htc desire więc wiem ;p,sam z tego nie korzystałem bo mam router z wifi
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 28 September 2011 - 19:03
250 mb jest wliczone w abonament czyli masz pakiet netu + kasę do wykorzystania na rozmowy/smsy/mmsy
http://bada-world.pl
Strona 1 z 1

Logowanie