Nic nie rozumiem, od dziś jestem abonentem sieci Play. Oferta Long Play II 69, promocja stan darmowy dla abonentów. Gdzie te darmowe minuty czy smsy? Mój pakiet złotówek wynosi 0.00zł. Minuty do wszystkich - 0, Promocyjne minuty do wszystkich też 0, wszędzie same zera. Zadzwoniłem tu i tam i jedyne co się zmieniło to kwota wydana poza abonamentem, z 29zł mam ponad 30zł. Rozumiem, że do abonamentu będzie doliczone to 30zł, a gdzie te minuty?? Czy któs wytłumaczy o co tu chodzi?
Strona 1 z 1
LongPlay II 69
Napisano 23 September 2011 - 19:03
Radzę przeczytać regulamin
. A co do pakietów to:
Do tego czasu wszystko jest naliczane poza abonamentem. I tak, kwota 30 zł zostanie dopisana do faktury.
Zwracam uwagę na dodatkowe pakiety, które zostaną włączone i będą bezpłatne przez pierwszy pełny okres rozliczeniowy i jeżeli ich nie wyłączysz to będą pobierane opłaty.
Cytat
W pierwszym niepełnym Okresie Rozliczeniowym pakiet jest przyznawany pomiędzy godziną
00:00 a 01:00 pierwszego dnia kalendarzowego następującego po dniu, w którym nastąpiła
aktywacja Numeru MSISDN.
00:00 a 01:00 pierwszego dnia kalendarzowego następującego po dniu, w którym nastąpiła
aktywacja Numeru MSISDN.
Do tego czasu wszystko jest naliczane poza abonamentem. I tak, kwota 30 zł zostanie dopisana do faktury.
Zwracam uwagę na dodatkowe pakiety, które zostaną włączone i będą bezpłatne przez pierwszy pełny okres rozliczeniowy i jeżeli ich nie wyłączysz to będą pobierane opłaty.
Strona 1 z 1

Logowanie