Strona 1 z 1
Przedłużenie Umowy i zmiana oferty? Pytanie na temat przedłuzenia umowy
Napisano 22 September 2011 - 11:50
Witam w styczniu 2012 roku kończy mi się umowa i 1 moje pytanie brzmi nastempująco : Ile miesięcy wcześniej mogę przedłożyć umowę?
2.Czy jeżeli mam teraz ofertę mix 30 zł to mogę ją zmienić na all Inclusive 54?
3. Czy są jakieś lepsze promocje dla tych którzy przedłużają umowę?
Za pomoc serdziecznie dziękuje , pozdrawaim:)
2.Czy jeżeli mam teraz ofertę mix 30 zł to mogę ją zmienić na all Inclusive 54?
3. Czy są jakieś lepsze promocje dla tych którzy przedłużają umowę?
Za pomoc serdziecznie dziękuje , pozdrawaim:)
Napisano 23 September 2011 - 13:05
Napisano 24 September 2011 - 18:55
Ja też mam MegaMixa do 28 grudnia i MiniMixa do 17 grudnia.
dowiadywałem się zarówno w salonach jak i na infolinii oraz facebooku i otrzymywałem rożne odpowiedzi: 4 miesiące wcześniej, 3 miesiące wcześniej, 2 miesiące wcześniej albo jak skończy się umowa, bo wcześniej nie ma możliwości.
@Troskliwy Misiu, widzę, że jesteś osobą kompetentną, więc powiedz, jak to w końcu jest?
dowiadywałem się zarówno w salonach jak i na infolinii oraz facebooku i otrzymywałem rożne odpowiedzi: 4 miesiące wcześniej, 3 miesiące wcześniej, 2 miesiące wcześniej albo jak skończy się umowa, bo wcześniej nie ma możliwości.
@Troskliwy Misiu, widzę, że jesteś osobą kompetentną, więc powiedz, jak to w końcu jest?
Napisano 24 September 2011 - 18:58
Kiedyś było to 3-4 miesiące przed ale zmienili na 2
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 24 September 2011 - 22:51
Pakierhakierxd - w abonamencie tak
w mixie jeszcze inaczej. Stare mixy (mini, mega itd.), na mniej niż trzy doładowania można przedłużyć. Mixtury jak się skończy zobowiązanie. Mam nadzieję że się z tego cieszysz Darkenrahl
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 25 September 2011 - 09:25
Użytkownik Troskliwy Miś dnia 24 September 2011 - 22:51 napisał
Pakierhakierxd - w abonamencie tak
w mixie jeszcze inaczej. Stare mixy (mini, mega itd.), na mniej niż trzy doładowania można przedłużyć. Mixtury jak się skończy zobowiązanie. Mam nadzieję że się z tego cieszysz Darkenrahl 
cieszę się bardzo
A czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć, czy w Mixie obowiązuje oferta pracownicza?
Jutro bedę w salonie więc wszystko sprawdzę i zobaczę co i jak, chociaż jeśli nie będzie możliwości pracowniczej, to wtedy raczej będę przedłużał w telesales - tam istnieje jakaś możliwość wynegocjowania lepszych warunków, zależało by mi żeby do Mixtury 15 na 30 miesięcy dodano 200 darmowych sms na cały okres trwania umowy.
Strona 1 z 1

Logowanie