W maju zeszłego roku stałem się klientem Play. Zgodziłem się na zaproponowaną mi ofertę LongPlay 49. Dostałem telefon Samsung Monte za złotówkę i prawie w ogóle nie korzystałem z internetu przez komórkę. Teraz sytuacja nieco się zmieniła. Zakupiłem telefon HTC Desire Z i dostęp do internetu jest właściwie niezbędny. Pakiety widoczne w usłudze "Mój Play" na stronie www.play.pl oferują internet w ofercie po 25MB, 50MB, 100MB, maksymalnie 1GB - i to tylko w zasięgu sieci Play (te poza Play są droższe). Rok temu nie było jeszcze takiego boomu na smartfony i takie pakiety być może wystarczały, ale teraz wydają się być śmiesznie. Ceny tam podane w stosunku do nowych, bardzo atrakcyjnych promocji w Play, też wyglądają śmiesznie. Teraz pytanie.
Czy jest jakaś realna szansa na przejście do jakiejś atrakcyjniejszej dla moich potrzeb oferty abonamentowej? Chciałbym skorzystać z takiego choćby "ALL Inclusive MAX" w wersji 65 albo 75 zł. Czy to w ogóle możliwe? Widziałem, że inni pisali podania m.in. przez panel w Play24, ale nie mam pojęcia jak zachować się w przypadku mojego abonamentu.

Logowanie