Witam.
W weekend zgubiłem swój telefon razem z karta SIM. Moją kartę już zablokowałem i teraz chcę wyrobić sobie duplikat tej karty lecz potrzebna jest osoba na którą była wzięta lecz ta opcja odpada gdyż ta osoba wyjechała za granice i będzie za 3 miesiące.
1. Czy jest jakaś inna opcja żeby wyrobić sobie taki duplikat przez internet?
2. Jeżeli istnieje taka opcja to mógłby ktoś mi podać tą stronę? (szukałem ponad 1h na stronie PLAY i nic znaleźć nie mogłem)
Z góry dzięki za pomoc.
Strona 1 z 1
Duplkat karty SIM (pomocy)
Napisano 11 September 2011 - 21:06
Na pewno gdzieś w domu masz upoważnienie podpisane przez tamtą osobę
powinni w salonie wydać duplikat. Albo na bezczela, jeśli podpadasz pod datę i płeć to wiesz
potrzebujesz znać pesel i numer telefonu. Czasem się pytają dodatkowo o adres korespondencyjny.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 12 September 2011 - 00:39
Troskliwy Misiu troche dziwne jest to co piszesz... nie ma wafla, musi byc wlasciciel numeru.
W jakis tam salonach wprowadzaja swoje zasady to ok.
tylko ze potem do mnie ktos przychodzi po karte i mowi ze na forum wyczytal ze sie da, a ja jestem wredna i nie chce wyrobic. ;p
W jakis tam salonach wprowadzaja swoje zasady to ok.
tylko ze potem do mnie ktos przychodzi po karte i mowi ze na forum wyczytal ze sie da, a ja jestem wredna i nie chce wyrobic. ;p
Napisano 12 September 2011 - 20:30
podpiszesz z upoważnieniem, ale notarialnym.
a telefon do seriwsu trzeba wyslac z recznie wypisanym drukiem, jak nie przynosi wlasciciel, wiec nie wiem w czym problem.
kiedys byla grubsza akcja ze maz wymienil karte za zone, natrzaskal jej rachunek- dopiero pozniej sie okazalo, ze sa w trakcie sprawy rozwodowej i konsultant mial problem.
a telefon do seriwsu trzeba wyslac z recznie wypisanym drukiem, jak nie przynosi wlasciciel, wiec nie wiem w czym problem.
kiedys byla grubsza akcja ze maz wymienil karte za zone, natrzaskal jej rachunek- dopiero pozniej sie okazalo, ze sa w trakcie sprawy rozwodowej i konsultant mial problem.
Strona 1 z 1

Logowanie