Witam kończą mi się umowy w play jedna 45 zł a druga 69 zł(w play od 3 lat)
z umowy 45 zł chce przejść na mix play 30 zł na 30 doładowani i mam tu jedno pytanie
Nie wiecie może czy takie przejscie bedzie rozpatrzane jako przedłużenie umowy czy jako nowa umowa chodzi mi tu o powalczenie o jakiś leprzy telefon np nokia x3,nokia 5230,se zylo za 1 zł
W umowie 69 zł mam nieograniczone minuty do play i chyba ale nie jestem pewien 350 minut do wszystkich,chciałbym pozostac przy tej umowie szczególnie dla tych darmowych minut,rozejrzałem sie troche po stronie playa i moge teraz dostać przy replay stan darmowy umowe na 59 zł oraz 420 minut do wszystkich a jak zamówie przez neta to jeszcze 100 minut przez 6 miesiecy.
Nie wiecie może na jakie moge liczyc rabaty na telefon przy tym abonamencie myśle nad:
HTC Wildfire,Nokia C5-03,Samsung Galaxy 551,HTC Wildfire,Samsung Galaxy Ace S5830,Nokia C6,Nokia X6 za 1zł
Ptarzyłem tez na abonament 99 zł standarmowy tam sa duże rabaty na se Aino,htc hero ciekawe czy jak by dobrze pogadał troche sie pokłocił to czy by wynegocjował telefonu z abonamentu 99 na abonament 69 ??
Strona 1 z 1
Dwie umowy NEGOCJACJA!
Napisano 11 September 2011 - 15:12
Użytkownik koksik1000 dnia 11 September 2011 - 13:53 napisał
Ptarzyłem tez na abonament 99 zł standarmowy tam sa duże rabaty na se Aino,htc hero ciekawe czy jak by dobrze pogadał troche sie pokłocił to czy by wynegocjował telefonu z abonamentu 99 na abonament 69 ??
Na infolinii nic nie wynegocjujesz, ponad to to masz zapisane w regulaminach na przedłużenie..
poczytaj oferty replay: http://www.play.pl/p...ocji/index.html
Nie polecam wdawać się w dyskusję z konsultantami bo i tak do sensownego porozumienia nie dojdziesz..Oczywiście nie muszę Ci mówić, że w salonie tym bardziej nic nie dostaniesz ciekawego. Jak chcesz konkretną ofertę to pisz wypowiedzenie i czekaj na odpowiedź.
Cennik telefonów również powinien być dostępny na stronie play'a.
Pozdrawiam!
Napisano 11 September 2011 - 16:21
ok znalazłem cennik telefonów i nic ciekawego nie widze telefony w replay stan darmowy mają takie same ceny jak dla nowych klientów(troche to nieuczciwe)pewnie bede musiał zrobic tak jak piszesz troche ich postrasze z wypowiedzeniem i wtedy sie zobaczy:P
Strona 1 z 1

Logowanie