ja dzisiaj zrobiłem zgłoszenie (42378992) następującej treści na Play24:
Cytat
Proszę o szczegółowe wyjaśnienia następujących kwestii:
1) dlaczego pomimo wielokrotnych zapewnień (zgłoszenia 38248583, 40601168, 40601628, 41402565, 41544619, 41782845, 41993979) od 29 września 2011 roku nie nastąpił kontakt w sprawie finalizacji promocji. Jedyna aktywność ze strony Play to informacja "Wkrótce nastapi kontakt w sprawie wyjasnienia postanowien
powyzszej promocji.",
2) jak Play zamierza zrekompesować mi półroczny czas oczekiwania na finalizację promocji (pierwszy kontakt miał miejsce 29.09.2011),
3) dlaczego osoby odpowiedzialne za promocję kontaktują się z osobami postronnymi (doszło do próby wymuszenia podpisania umowy promocyjnej przez abonenta numeru 534 XX XX XX, jak również przekazania mu informacji o zgromadzonych przeze mnie punktach w tej promocji),
4) dlaczego ostatni kontakt w sprawie promocji, zainicjowany przez Play miał miejsce w pierwszej połowie grudnia 2011 roku,
5) jak odniesiecie się Państwo do faktu, iż podczas tamtej rozmowy konsultant złożył zapewnienie, iż regulamin promocji zobowiązuje Play do wydania mi konsoli do końca grudnia 2011 roku.
Ostatnio zorientowałem się, że w okresie od 29 września do 12 grudnia zaledwie jeden z 4 telefonów od Play był w momencie, gdy ostatnia faktura miała status zapłacona. Szczytem były dwie próby kontaktu w listopadzie, jedna 7-go (dzień płatności faktury poprzez Polecenie zapłaty), a druga 22-go listopada (wkrótce po wystawieniu nowej faktury). Ostatnia próba teoretycznie była we właściwym momencie, ale okazało się, iż problemem jest skorzystanie z promocji internet z mBankiem.
Jutro mija pół roku od pierwszego telefonu... żałosne, Play buduje sobie bazę Klientów, zarabia na osobach poleconych przeze mnie, ale osoby odpowiedzialne za promocję nie potrafią nic poza "obiecywaniem", iż "wkrótce nastąpi kontakt". Mógłbym w to uwierzyć, ale gdy słyszy się to przez pół roku, przestaje się w to wierzyć.
Tak sobie pomyślałem - skoro Play pisze mi, że wkrótce nastąpi kontakt, to może ja na smsy o treści "Wystawiono fakturę [bla bla bla]/ Prosimy o zapewnienie srodkow na rachunku w dniu terminu platnosci" odpiszę "wkrótce zapłacę" i przez pół roku ich oleję?
EDIT:
ZADZIAŁAŁO W KOŃCU! ZADZWONILI!