Mój Play: "przejdz do Play z bliskimi" i Playstation - Mój Play

Skocz do zawartości

• (5 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

"przejdz do Play z bliskimi" i Playstation Proszę o informacje

#81 Użytkownik nie jest zalogowany   daniel.iron Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 11
  • Rejestracja Wed, 08 Feb 12
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 08 February 2012 - 17:19

Hej,

Jestem tutaj nowy, także na wstępie wszystkich witam.

Otóż mam problem z odbiorem nagrody w listopadzie zostałem poinformowany że uzbierałem wystarczającą ilość złotówek do odbioru PS3, niestety były problemy tzn. za dużo zawartych umów itd, wszystkiemu udało się zaradzić chodź nie ukrywam, że nie bez przeszkód. Niby wszystko pięknie ładnie ale mamy luty a kontaktu ze strony PLAY jak nie było tak nie ma :(
Co zrobić w takiej sytuacji?
0

#82 Użytkownik nie jest zalogowany   annika Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 188
  • Rejestracja Sat, 05 Nov 11
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 08 February 2012 - 18:56

to co inni na tym forum pisz od razu na priv do któregoś z play4you.
0

#83 Użytkownik nie jest zalogowany   destiny1991 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Mon, 13 Feb 12
  • Miejscowość:3city
  • Telefon:Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S+
    10.2012r. Samsung Galaxy S3 <3

Napisano 13 February 2012 - 16:53

To ja się pochwalę 1 faktura zapłacona (3 numery włączone na 1 fakturę, kwota przeszło 260zł, numery polecone) 17.11.2011 umowa podpisana w przeddzień czy 2 dni przed początkiem września. Dzwoniłem kilka razy w imieniu koleżanki polecającej, podając jej dane, miesiąc temu Pani zapewniła że oddzwoni na mój numer. Do dziś nikt nie zadzwonił, przedwczoraj za to ja zadzwoniłem i 1ofiara z BOK nie mogła pomóc, 2 raz ten sam numer, to poproszone o kod abonenta koleżanki, który dopiero dziś uzyskałem. Znudziło się.

Pomijam fakt, iż przy podpisaniu umowy, 2x umowa za 95zł, 1x75zł, telefon HTC WILDFIRE S, będący za 1zł w wszystkich trzech abonamentach, został wzięty na droższy, a mój Samsung Galaxy S+ na najtańszy abonament, przez co za frajer, bez powodu zostało więcej kolokwialnie wywalone na telefony, kilkaset. I się nie zgodzili iż pracownik zadziałał na szkodę, gdy reklamowałem to emailowo w ciągu tygodnia, by zwrócono różnicę, w jakikolwiek sposób.

Ale gdy się było w sieci Plus GSM na początku, potem w Orange, to jak tutaj robi się durnia z klienta, tak jak w poprzednio wymienionych sieciach, to i na T-Mobile w przyszłym roku coś widzę że będzie się zbierało.

Pozdrawiam.
0

#84 Użytkownik nie jest zalogowany   destiny1991 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Mon, 13 Feb 12
  • Miejscowość:3city
  • Telefon:Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S+
    10.2012r. Samsung Galaxy S3 <3

Napisano 21 February 2012 - 21:45

Zrobiłem jak inni i napisałem prośbę i zapytanie do play4you1, w tym samym dniu, w którym tu pierwszy post postawiłem.
Jakiś błąd chronologi, że widzę rozwiązywane inne sprawy, z późniejszą datą a tutaj cisza ?
0

#85 Użytkownik nie jest zalogowany   olocrx Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Thu, 23 Feb 12

Napisano 23 February 2012 - 18:55

Witam!
polecałem jeden z numerów w salonie play, pracownik źle wpisał numer mianowicie zamienił pierwszą cyfre nymeru kwota49 złotych nie została mi zaliczona osoba polecona już od dwuch miesiecy w play, pisze reklamacje na play 24 a odpowiedzi przychodzą zawsze takie same że numer ten niezostał polecony mimo że osoba przenosząca numer może to potwierdzić, ewidentny błąd pracownika salonu.
prosze o pomoc!!
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

#86 Użytkownik nie jest zalogowany   kamil88 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Wed, 29 Feb 12
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 29 February 2012 - 19:14

Witam. Jestem posiadaczem PLAY Fresh. Chciałbym skorzystać z promocji "Przenieś numer do Play z rodziną" i polecić PLAY kilku znajomym którzy planują zmienić sieć jednak po zalogowaniu się na PLAY 24 nie mogę nigdzie wpisać osób do polecenia. A przecież w regulaminie jest wzmianka że program jest dla każdgo, nawet osób niezwiązanych z PLAY'EM. Jakie warunki musi spełniać użytkownik PLAY Fresh, żeby skorzystać z tej promocji.. Może któregoś z nich nie spełniam?

EDIT:

chyba troche ogarnąłem temat.. widzę zakładkę "Programy i konkursy" na Play24 ale mam tam tylko 2 takie opcje: Poleć Znajomemu ofertę na kartę w Play i Poleć Play znajomemu .. Nie widzę tego programu z PS3.. Chyba zostaje mi polecać przez salon sprzedaży?
0

#87 Użytkownik nie jest zalogowany   krystien Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Tue, 13 Mar 12
  • Miejscowość:terenowy

Napisano 13 March 2012 - 13:26

Witam,

może ktoś mi podać jakiś kontakt do kompetentnej osoby z play4you bo z konsultantami już nie zdzierżam.
Posiadam 692 ptk czy zł w programie Poleć Play i nikt się do mnie nie odzywa- żadnego kontaktu a konsultanci tylko "wzruszają ramionami".

Będę wdzięczny bo liczyłem na konsole PS ktora miała być w prezencie na urodziny ale chyba na kolunię się nie doczekam.

pozdrawiam
krystien
0

#88 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 14 March 2012 - 15:21

Wyświetl postUżytkownik krystien dnia 13 March 2012 - 13:26 napisał

Witam,

może ktoś mi podać jakiś kontakt do kompetentnej osoby z play4you bo z konsultantami już nie zdzierżam.
Posiadam 692 ptk czy zł w programie Poleć Play i nikt się do mnie nie odzywa- żadnego kontaktu a konsultanci tylko "wzruszają ramionami".

Będę wdzięczny bo liczyłem na konsole PS ktora miała być w prezencie na urodziny ale chyba na kolunię się nie doczekam.

pozdrawiam
krystien

Daj mi znać na Priva. Numer tel.
0

#89 Użytkownik nie jest zalogowany   poduy Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 20 Oct 11
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 28 March 2012 - 08:06

ja dzisiaj zrobiłem zgłoszenie (42378992) następującej treści na Play24:

Cytat

Proszę o szczegółowe wyjaśnienia następujących kwestii:
1) dlaczego pomimo wielokrotnych zapewnień (zgłoszenia 38248583, 40601168, 40601628, 41402565, 41544619, 41782845, 41993979) od 29 września 2011 roku nie nastąpił kontakt w sprawie finalizacji promocji. Jedyna aktywność ze strony Play to informacja "Wkrótce nastapi kontakt w sprawie wyjasnienia postanowien
powyzszej promocji.",
2) jak Play zamierza zrekompesować mi półroczny czas oczekiwania na finalizację promocji (pierwszy kontakt miał miejsce 29.09.2011),
3) dlaczego osoby odpowiedzialne za promocję kontaktują się z osobami postronnymi (doszło do próby wymuszenia podpisania umowy promocyjnej przez abonenta numeru 534 XX XX XX, jak również przekazania mu informacji o zgromadzonych przeze mnie punktach w tej promocji),
4) dlaczego ostatni kontakt w sprawie promocji, zainicjowany przez Play miał miejsce w pierwszej połowie grudnia 2011 roku,
5) jak odniesiecie się Państwo do faktu, iż podczas tamtej rozmowy konsultant złożył zapewnienie, iż regulamin promocji zobowiązuje Play do wydania mi konsoli do końca grudnia 2011 roku.

Ostatnio zorientowałem się, że w okresie od 29 września do 12 grudnia zaledwie jeden z 4 telefonów od Play był w momencie, gdy ostatnia faktura miała status zapłacona. Szczytem były dwie próby kontaktu w listopadzie, jedna 7-go (dzień płatności faktury poprzez Polecenie zapłaty), a druga 22-go listopada (wkrótce po wystawieniu nowej faktury). Ostatnia próba teoretycznie była we właściwym momencie, ale okazało się, iż problemem jest skorzystanie z promocji internet z mBankiem.

Jutro mija pół roku od pierwszego telefonu... żałosne, Play buduje sobie bazę Klientów, zarabia na osobach poleconych przeze mnie, ale osoby odpowiedzialne za promocję nie potrafią nic poza "obiecywaniem", iż "wkrótce nastąpi kontakt". Mógłbym w to uwierzyć, ale gdy słyszy się to przez pół roku, przestaje się w to wierzyć.

Tak sobie pomyślałem - skoro Play pisze mi, że wkrótce nastąpi kontakt, to może ja na smsy o treści "Wystawiono fakturę [bla bla bla]/ Prosimy o zapewnienie srodkow na rachunku w dniu terminu platnosci" odpiszę "wkrótce zapłacę" i przez pół roku ich oleję?

EDIT:
ZADZIAŁAŁO W KOŃCU! ZADZWONILI!
0

#90 Użytkownik nie jest zalogowany   jotjan Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 30 Mar 12
  • Miejscowość:Lublin
  • Taryfa:Longplay Premium

Napisano 30 March 2012 - 14:31

Witam
Jestem nowy na tym forum, chciałbym uzyskać szczegółowe informacje na temat nagród jakie dostępne są do wygrania w tej promocji mianowicie chodzi mi o PlayStation 3 jaki model czy to jest slim, ile ma pamięci ?
kamera GoPro jaki model? Hd HERO ?
Sony PlayStation Vita jaki model? wi-fi? 3g?
Konsultanci nie byli mi w stanie pomoc.
0

#91 Użytkownik nie jest zalogowany   Troskliwy Miś Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 1368
  • Rejestracja Wed, 02 Jan 08
  • Miejscowość:z animki
  • Zainteresowania:
  • Telefon:działa :)
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 30 March 2012 - 14:40

PS3 slim , ostatnio 160GB z GT5. Go Pro HD pierwsza wersja. PS Vita - o ile się nie mylę to Wifi + 3G.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
0

#92 Użytkownik nie jest zalogowany   Mahay Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 05 Apr 12
  • Miejscowość:B-stok
  • Taryfa:Longplay Telefon

Napisano 05 April 2012 - 13:08

Witam
Jestem na tym forum nowy, i chciałem z miejsca napisać o swoim problemie. Mianowicie, od lipca zeszłego roku, próbuję otrzymać nagrodę od Playa w ramach promocji "Poleć Play znajomemu", jednak bezskutecznie. Po poleceniu czterech numerów o łącznej wartości ponad 250 zł, przez parę miesięcy czekałem na informację od kuriera, który miał mi dostarczyć nagrode w postaci wybranego przeze mnie netbooka. Po pewnym czasie zacząłem atakować BOK kolejnymi zażaleniami, oraz prośbami o kontakt, jednak kończyło się to z reguły na słowach "Proszę opłacić fakturę, ktoś na pewno się z panem jutro skontaktuje" - nazajutrz po opłaceniu przeze mnie faktury PRZEDTERMINOWO, cisza w słuchawce - zero kontaktu. Innym wytłumaczeniem był brak netbooków - ponieważ producent nie ich nie wysłał itp itd. Próbuję tak otrzymać swoją nagrodę już 10 miesiąc - jednak z mizernym skutkiem. W związku z tym mam do Was pytanie - co mam zrobić, żeby w końcu otrzymać swojego netbooka?
Pozdrawiam

Mahay
0

#93 Użytkownik nie jest zalogowany   attyla Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Tue, 20 Mar 12

Napisano 12 April 2012 - 12:33

Wyświetl postUżytkownik cieslut dnia 12 December 2011 - 11:29 napisał

witam.
radze wszystkim polecajacym zbierac dowody na to ze sie polecilo jakis numer.

u mnie sytuacja wyglada tak: polecone dwa numery ktore przeszly do play przy abonamentach longplay 85 kazdy nie zostaly zaliczone i nie bylo ich na liscie.

po trzech miesiacach i siedmiu zgloszeniach na play 24 zaliczono jeden numer na kwote 69zl!!! a drugiego nadal nie tlumaczac nieodpowiednia droga polecenia.
oba numery zostaly polecone na play24 i konsuntant zadzwonil z polecenia wiec wszystko bylo w systemie.

a mialem nadzieje ze dostane psp:(

Ze mną zrobiono podobnie. Wmawia się mi, że nie poleciłem jednego numeru (numer mojej mamy), który został przeze mnie polecony przez play24 w stosownej zakładce. niestety play24 na profilu nie daje możliwości drukowania lub potwierdzania poleconych numerów. Numer mojej mamy przeszedł do sieci (w przypadku zaliczenia przekroczyłbym wówczas 150 zł - mam obecnie 148- niezaliczony abonament za 99 zł) dodam, że numer mamy nie został zaliczony do innego konta.
0

#94 Użytkownik nie jest zalogowany   gama_1005 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Fri, 13 Apr 12
  • Miejscowość:BP

Napisano 13 April 2012 - 18:15

Wyświetl postUżytkownik Mahay dnia 05 April 2012 - 13:08 napisał

Witam
Jestem na tym forum nowy, i chciałem z miejsca napisać o swoim problemie. Mianowicie, od lipca zeszłego roku, próbuję otrzymać nagrodę od Playa w ramach promocji "Poleć Play znajomemu", jednak bezskutecznie. Po poleceniu czterech numerów o łącznej wartości ponad 250 zł, przez parę miesięcy czekałem na informację od kuriera, który miał mi dostarczyć nagrode w postaci wybranego przeze mnie netbooka. Po pewnym czasie zacząłem atakować BOK kolejnymi zażaleniami, oraz prośbami o kontakt, jednak kończyło się to z reguły na słowach "Proszę opłacić fakturę, ktoś na pewno się z panem jutro skontaktuje" - nazajutrz po opłaceniu przeze mnie faktury PRZEDTERMINOWO, cisza w słuchawce - zero kontaktu. Innym wytłumaczeniem był brak netbooków - ponieważ producent nie ich nie wysłał itp itd. Próbuję tak otrzymać swoją nagrodę już 10 miesiąc - jednak z mizernym skutkiem. W związku z tym mam do Was pytanie - co mam zrobić, żeby w końcu otrzymać swojego netbooka?
Pozdrawiam

Mahay

witaj Mahay
u mnie sytuacja wygląda podobnie. pod koniec października ubiegłego roku miałam juz nazbierane na dwie nagrody... no i się zaczeło. najpierw nikt nie dzwonił, chociaż wczesniej dzwonili bed przerwy nie wiadomo po co. po moich kilku interwencjach okazało się że nie mają laptopów, chociaż inni znajomi dostawali bez problemu. potem okazał się że już tych laptopów nie będzie. teraz miałam kontakt przed swiętami, miałam wybrać nagrodę i na drugi dzień potwierdzić... i znowu cisza... chociaż kobieta z BOKu zapisała sobie date i godzinę ponownego kontaktu. dzisiaj dzwoniłam znowu... napisali kolejne bezsensowne zgłoszenie... jeśli do wtorku nie otrzymam kontaktu i nie zamkną sprawy z nagrodą pisze pismo do rzecznika prasowego PLAYa.. a potem zoabczymy... tak więc polecajmy PLAY znajomym...
0

#95 Użytkownik nie jest zalogowany   Mahay Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Thu, 05 Apr 12
  • Miejscowość:B-stok
  • Taryfa:Longplay Telefon

Napisano 13 April 2012 - 21:34

Wyświetl postUżytkownik gama_1005 dnia 13 April 2012 - 18:15 napisał

witaj Mahay
u mnie sytuacja wygląda podobnie. pod koniec października ubiegłego roku miałam juz nazbierane na dwie nagrody... no i się zaczeło. najpierw nikt nie dzwonił, chociaż wczesniej dzwonili bed przerwy nie wiadomo po co. po moich kilku interwencjach okazało się że nie mają laptopów, chociaż inni znajomi dostawali bez problemu. potem okazał się że już tych laptopów nie będzie. teraz miałam kontakt przed swiętami, miałam wybrać nagrodę i na drugi dzień potwierdzić... i znowu cisza... chociaż kobieta z BOKu zapisała sobie date i godzinę ponownego kontaktu. dzisiaj dzwoniłam znowu... napisali kolejne bezsensowne zgłoszenie... jeśli do wtorku nie otrzymam kontaktu i nie zamkną sprawy z nagrodą pisze pismo do rzecznika prasowego PLAYa.. a potem zoabczymy... tak więc polecajmy PLAY znajomym...

Myślałem czy sprawy nie zgłosić do Rzecznika Praw Konsumenta, ponieważ jest to jawne robienie klientów w konia
0

#96 Użytkownik nie jest zalogowany   gama_1005 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Fri, 13 Apr 12
  • Miejscowość:BP

Napisano 14 April 2012 - 08:35

trzeba się i nad taką możliwością zastanowić, znam przypadek, że po interwencji rzecznika play wywiązał się z umowy...
0

#97 Użytkownik nie jest zalogowany   silvers Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 80
  • Rejestracja Mon, 05 Mar 12
  • Miejscowość:Zawiercie
  • Telefon:Samsung Galaxy S II
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 15 April 2012 - 11:44

Sam rzecznik ma ludzi w dupie niby napisał żeby pisać maile a on na każde odpowie napisałem 4 dni temu dlaczego orange wydał już dawno ics do sgs2 ok 3 tygodni temu a play do jak to twierdza flagowego modelu nie potrafia tylko bawia sie w audiobooki czy kramiki z mp3. Do tej pory cisza wiec pan gruszka potrafi tylko dużo pisać ściemy na blogu a mało robić.
0

#98 Użytkownik nie jest zalogowany   Primer Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Tue, 14 Feb 12

Napisano 17 April 2012 - 09:29

Witam czy ktoś z Was mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z kartą sim która przychodzi z nagrodą wybraną w promocji przejdź do play.Czy mogę z niej zrezygnować ewentualnie jakie koszta są z nią związane?
0

#99 Użytkownik nie jest zalogowany   gospo_tom Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 20 Apr 12

Napisano 20 April 2012 - 21:19

Witam!!!!

Dlaczego play robi promocje i się z nich nie wywiązujecie???
"Przenieś znajomych do Play i odbierz Playstation 3 za 1 zł"
Od 8 marca 2012 (podobno wysłane po rozmowie z osobą która je wysyła) czekam na PS3 i jakoś nie może do mnie dojechać.
W BOK jestem zbywany i nikt nic nie wie, a moje zgłoszenia są notorycznie wykasowywane z systemu.

Więc o co chodzi???
Czemu oszukujecie ludzi???
0

#100 Użytkownik nie jest zalogowany   Juleczka28469731 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 53
  • Rejestracja Wed, 01 Feb 12
  • Miejscowość:Chełm
  • Operator:Era
  • Telefon:Samsung Wave 533 -> pewnie niedługo w Play ;)
  • Taryfa:Brak

Napisano 21 April 2012 - 09:17

To nie jest oficjalne forum Play, więc się nie odnoś do społeczności forum ;)
Szukałeś gier, aplikacji, muzyki, tapet i innych plików na swój telefon? A może fachowej pomocy? Właśnie je znalazłeś! Raczkujące forum z profesjonalną pomocą, downoadem i sympatycznymi osobami zawsze Ci pomoże! Zachęcam do rejestracji!

Forum LG Mini GD880!
0

• (5 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3
  • 4
  • 5