Mam pytanie w podobnej sprawie i prosze o pomoc. Czy przy zakupie telefonu HTC Wildfire przez sklep internetowy eShop jest możliwa naprawa poprzez serwis, ponieważ nie została podbita karta gwarancyjna, jednak mimo tego posiadam paragon z datą zakupu. Czy jest szansa naprawy tego urządzenia? Proszę o odpowiedż ...
Strona 1 z 1
Karta gwarancyjna brak podbitej karty ...
Napisano 08 September 2011 - 15:49
Witam ...!
Mam problem który chciałbym rozwiązać. Pół roku temu zakupiłem poprzez sklep internetowy eShop telefon HTC Wildfire. Po tym okresie czasu uległ uszkodzeniu po przejrzeniu dokumentów doszedłem do wniosku, że nie posiadam podbitej karty gwarancyjnej, jednak paragon zakupu posiadam. Czy mimo wszystko jest wciąż możliwość wysłania telefonu w pewien sposób na gwarancje. Proszę o pomoc ... z góry dziękuje.
Mam problem który chciałbym rozwiązać. Pół roku temu zakupiłem poprzez sklep internetowy eShop telefon HTC Wildfire. Po tym okresie czasu uległ uszkodzeniu po przejrzeniu dokumentów doszedłem do wniosku, że nie posiadam podbitej karty gwarancyjnej, jednak paragon zakupu posiadam. Czy mimo wszystko jest wciąż możliwość wysłania telefonu w pewien sposób na gwarancje. Proszę o pomoc ... z góry dziękuje.
Napisano 08 September 2011 - 16:39
Karty gw. czasem nie podbijają ale paragon powinien wystarczyć do skorzystania z usług gwarancyjnych,może masz fakturę jak coś gdyby się czepiali.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 09 September 2011 - 22:30
Na umowie/aneksie w dolnym prawym rogu jest IMEI telefonu, możesz reklamować na tej podstawie z tytułu niezgodności towaru z umową przez 2 lata od daty zakupu (w przypadku firm, jest to rękojmia i obowiązuje 1 rok). Poza tym, w salonie powinni podbić gwarancję.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Strona 1 z 1

Logowanie