Ostatniego czasu w związku z kończącym się abonamentem w Play[kończy się w Październiku] zacząłem się rozglądać za nową alternatywą telefonu, koniecznie chodziło mi o system Android - dlategoż zaczerpnąłem opinii na znanym polskim forum dot. Androida. Polecono mi tam jednoznacznie, że za 509 złotych w taryfie którą wymieniłem w nazwie tematu mogę otrzymać taki telefonik. Obejrzałem parę filmików, zaczerpnąłem na google recenzji ... Poczytałem troszeczkę ogólnie. Dziś wybrałem się dumnie do Play by poprosić o sprowadzenie do mojego oddziału tegoż telefoniku. Odpowiedź lekko mnie zaskoczyła, gdyż pani która mnie obsługiwała stwierdziła "Takiego telefonu nie mamy w usłudze" odprawiając mnie jednym słowem z kwitkiem. Lekko zawiedziony wziąłem ulotkę "RePlay" którą mnie podarowała z uśmiechem[zapewne ironicznym] a następnie udałem się załatwić zakupy do domu.
Po powrocie poszukałem informacji o tym telefoniku i jego dostępności w Play. Na stronie głównej nie znalazłem telefonu, jednakże na BLOG'u dowiedziałem się że wchodzi on w ofertę 20 sierpnia.
W związku z tym, no można by rzec zainteresowałem się poważnie tym telefonikiem postanowiłem nie dawać za wygraną oraz dowiedzieć się od szerszej społeczności, czy to co usłyszałem w salonie playa to prawda, czy widocznie pani która mnie obsługiwała zwyczajnie nie znała się/zrobiła mnie na szaro. Jeśli to nie prawda, czy mogę przez internet zdobyć ten telefon jako przedłużenie umowy ?
Proszę o odpowiedzi !

Logowanie