Mój Play: 2 telefon w mix? - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

2 telefon w mix?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   raxi Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja Fri, 02 Jul 10
  • Miejscowość:krk
  • Operator:PLAY
  • Telefon:nokia 6303 c
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 20 August 2011 - 11:39

Witam ostatnie dzwonila do mnie pani zebym wzial drugi telefon na mix. Mam play mix doladowuje minimum za 30 zl na miesiac i wlasnie pani do mnie dzwonila zebym wzial telefon nastepny. Ale nie wiem o co chodzi, jezeli wezme drugi telefon to bede musial doladowywac 2x 30 zl ? czy oddaje im obecny i dostaje lepszy telefon? Mam nokia 6303c (umowa od czerwca 2010) i nie wiem jaki wlasnie telefon mi dadza, dodam ze duzo korzystam z internetu w telefonie
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Troskliwy Miś Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 1368
  • Rejestracja Wed, 02 Jan 08
  • Miejscowość:z animki
  • Zainteresowania:
  • Operator:PLAY
  • Telefon:działa :)
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 August 2011 - 21:01

Raczej drugi mix. Sprawdź sobie ile Ci zostało do końca doładowań, może to już przedłużenie?
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Doradca Klienta Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Fri, 15 Jul 11
  • Operator:inne
  • Taryfa:Brak

Napisano 21 August 2011 - 23:34

albo przedłużenie jak mówi kolega, ale wątpię...
najprawdopodobniejsza wersja to taka, że chcą Ci dać dodatkowy abonament (dodatkową umowę) z telefonem, ale mówią to tak, żebyś się zamotał i myślał, że dostajesz dodatkowy telefon do obecnej umowy.

pamiętajcie, że zawsze, nawet jak się na coś zdecydujecie przez telefon, to nie jesteście zobowiązani do momentu podpisania umowy przy kurierze (nie dotyczy przedłużenia umowy za pośrednictwem aneksu), przed podpisaniem sprawdźcie co podpisujecie (czy wszystko się zgadza), ponadto nawet po podpisaniu umowy macie 10 dni na jej rozwiązanie bez konsekwencji pod warunkiem, że nie zostanie zarejestrowane użycie na karcie sim.

a więc przy kurierze możecie spokojnie umowę podpisać (bo kurier mimo, że zgodnie z zapewnieniami powinien poczekać, to zapewne nie będzie czekał aż Ty przeczytasz umowę), ale ważne, żeby przed włożeniem karty sim do telefonu przeczytać umowę czy wszystko się zgadza zgodnie z tym czego oczekiwaliście, wtedy możecie bez podawania przyczyny swobodnie wycofać się z tej umowy.

Użytkownik Doradca Klienta edytował ten post 21 August 2011 - 23:44

0

Strona 1 z 1