Jak w temacie
Otóż jest promocja na doładowanie konta po wypiciu jednego z trzech znanych napoi (żeby nie robić reklamy - od tego jest Play).
Skusiłem się i kupiłem raz i potem drugi po niskiej cenie (niższa niż te 2 zł w doładowaniach) w jednym z naszych dyskontów.
Zarejestrowałem się, podałem numer telefonu i itd. Więc pora napić się i wprowadzić kod. Kody wprowadzone i nic.
Od pierwszego doładowania minęło tydzień może półtora a drugi hmmm 2 lub 3 dni. Co jest grane?
Promocja to fikcja?
Strona 1 z 1
Nie chce doładować konta... ... z kodów z pod nakrętek
Napisano 21 August 2011 - 23:08
U mnie zadziałało(kod ze Sprite 0,5L-są po 1,99zł w Biedronce
).
Szczegóły tutaj -> http://www.play.pl/p...rite/index.html
Szczegóły tutaj -> http://www.play.pl/p...rite/index.html
Napisano 23 August 2011 - 17:45
Podłącze się pod wątek bo mnie to ciekawi, czy żeby otrzymać to doładowanie to muszę się zarejestrować na stronie coca coli?? Bo na stronie play pisze że można wysłać kod pod nr 790 300 800 czy coś podobnego, czy przeszedł by ten kod jeśli się nie zarejestruje na stronie??
A jeśli nie to jakie dane się przy rejestracji podaje?? na pewno nr telefonu i co jeszcze??
Ktoś doczytał w regulaminie jakieś podejrzane punkty ewentualnie czy jakiś spam przychodzi na telefon od coca coli co jakiś czas??
Czy kody tylko z 0,5l się liczą niby tak pisze, ale kupiłem ostatnio 2l i też kody były ale może to do innej promocji.
W sumie fajna promocja ale wg mnie nie warto jeśli by się okazało że później będę dostawał jakieś niechciane reklamy na fona
A jeśli nie to jakie dane się przy rejestracji podaje?? na pewno nr telefonu i co jeszcze??
Ktoś doczytał w regulaminie jakieś podejrzane punkty ewentualnie czy jakiś spam przychodzi na telefon od coca coli co jakiś czas??
Czy kody tylko z 0,5l się liczą niby tak pisze, ale kupiłem ostatnio 2l i też kody były ale może to do innej promocji.
W sumie fajna promocja ale wg mnie nie warto jeśli by się okazało że później będę dostawał jakieś niechciane reklamy na fona
Strona 1 z 1

Logowanie