Mój Play: kofiguracja - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

kofiguracja htc smart

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   hugo Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Tue, 26 Jul 11
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Inna

Napisano 11 August 2011 - 13:09

Konfiguracja manualna dla tego modelu:
1.Menu - Ustawienia - Sterowanie bezprzewodowe - Ustawienia sieci komórkowej - Punkty Dostępowe - Przycisk Menu - Utwórz nowy.
2.Nazwa: internet, APN: internet, Nazwa użytkownika zostawiamy puste, Hasło zostawiamy puste.
3.Naciskamy Zapisz - Zaznaczamy stworzony profil internet

Konfiguracja manualna dla tego modelu:
1.Menu - Ustawienia - Sterowanie bezprzewodowe - Ustawienia sieci komórkowej - Punkty Dostępowe - Przycisk Menu - Utwórz nowy.
2.Nazwa: MMS, APN: mms (lub mms.pl), Nazwa użytkownika zostawiamy puste, Hasło zostawiamy puste, Autoryzacja: brak, APN DNS 1: zostawiamy puste, APN DNS 2: zostawiamy puste, Serwer Proxy: zostawiamy puste, Port proxy: zostawiamy puste, Nazwa użytkownika proxy zostawiamy puste, Hasło proxy zostawiamy puste.
3.Naciskamy Zapisz - Wracamy do Menu - Wiadomości - Przycisk Menu - Ustawienia - MMS serwer - Przycisk Menu - Nowy.
4.Nazwa: MMS, Bramka: 10.10.25.5, Numer portu: 8080, Adres serwera: http://10.10.28.164/mms/wapenc, Profile: MMS, Rozmiar wiadomości: 300K, Wersja Wap: Wap 2.0.
5.Naciskamy OK - Zaznaczamy serwer jako domyślny.

niby sa dla htc smart ale nie chce odpalic dziwne potrafi to ktos moze wyjasnic????? z tego co czytałem po innych operatorach którzy mieli ten telefon w ofercie ustawienia wygladały podobnie i im działało a tu LIPA wypadałoby zmienic siec......
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Troskliwy Miś Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 1368
  • Rejestracja Wed, 02 Jan 08
  • Miejscowość:z animki
  • Zainteresowania:
  • Telefon:działa :)
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 11 August 2011 - 21:22

Przecież działało??
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   hugo Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja Tue, 26 Jul 11
  • Taryfa:Inna

Napisano 12 August 2011 - 15:44

no tak ale niby podziałało bo jak jestem w miescie to jako tako chodzi a pozniej bład nr27 ale pozbyłem sie go wiec nie bede juz miał problemów w/w modelem telefonu i wfi załatwie wiec nie bede sie meczył z ustawieniami operatora ale dzieki za checi jakby co to sie jeszcze zgłosze BYE!!!!!!!!!!
0

Strona 1 z 1