Temat kieruję raczej do pracowników playa.
1. Czy doładowanie mixa kwotą 10zł pomniejsza zobowiązanie? Wiem, że nie przedłuży to ważności wychodzących, ale jak mi np. zabraknie to czy jest doładowywać taką kwotą?
2. Po jakim czasie muszę doładować konto po podpisaniu umowy? Czy mając środki promocyjne na freshu będę mógł z nich korzystać w mixie?
3. Jest jakiś bonus po przejściu z fresha do mixa?
4. Czytałem różne opinie. Czy to prawda, że biorąc mix allinclusive 39 na 40 doładowań moje zobowiązanie wyniesie 1200 i wcale nie muszę mieć środków na pakiet MB, a konsekwencją będzie tylko wolniejszy internet i wystarczy jak doładowywać będę za 30zł?
Strona 1 z 1
Kilka pytań odnośnie mixa
Napisano 04 August 2011 - 10:34
1. Tak, pomniejsza kwotę pozostałą do końca umowy, przedłuża ważność konta o 10 dni.
2. Na pierwsze doładowanie MIXa masz 30 dni od podpisania umowy (karta SIM po podpisaniu umowy jest już aktywna).
3. Tak, dostajesz, zależnie od kwoty miesięcznego doładowania, co miesiąc pakiet SMSów do wszystkich sieci.
4. Jeśli nie zapewnisz 1-wszego dnia każdego miesiąca 9 zł na koncie, net będzie wolniejszy. Zgodnie z regulaminem z ALL Inclusive 39 na 40 zasileń, kwota zobowiązania jest wyższa niż 1200 zł (taka kwota jest w Play MIXtura III - opcja bez internetu).
2. Na pierwsze doładowanie MIXa masz 30 dni od podpisania umowy (karta SIM po podpisaniu umowy jest już aktywna).
3. Tak, dostajesz, zależnie od kwoty miesięcznego doładowania, co miesiąc pakiet SMSów do wszystkich sieci.
4. Jeśli nie zapewnisz 1-wszego dnia każdego miesiąca 9 zł na koncie, net będzie wolniejszy. Zgodnie z regulaminem z ALL Inclusive 39 na 40 zasileń, kwota zobowiązania jest wyższa niż 1200 zł (taka kwota jest w Play MIXtura III - opcja bez internetu).
Napisano 09 August 2011 - 11:46
Mam jeszcze ostatnie pytanie. W salonie dostałem informacje, że jest opłata aktywacyjna 29zł. Na forum w innym wątku przeczytałem, że przechodząc z fresha do mixa nie ma opłaty. Kto ma racje? Jak nie ma opłaty przy migracji to w którym regulaminie znajdę taki zapis?
Strona 1 z 1

Logowanie