Na dniach otrzymam cesje numeru Plusa (tania biznesowa taryfa) z firmy w ktorej juz nie pracuje. Chcialem ten numer od razu przeniesc do Play. W play mowili ze nie bedzie problemu ale tak naprawde wole sie upewnic tutaj bo troche glupot mi tam nagadali - co punkt to inne glupoty oraz kazdy co innego.
Strona 1 z 1
Cesaj numeru firmowego a przejscie do play na karte
Napisano 01 August 2011 - 19:03
Po cesji z dowodem osobistym; chyba że masz działalność i na nią była cesja - to NIP, Regon, wpis do ewidencji i dowód; do salonu, podpisać wniosek, wybrać sobie ofertę. Jeśli chcesz abonament, to opłaca się sprawdzić czy łapiesz się na promocję SuperMNP. Poproś w salonie aby sprawdzili.
Najlepsza sygnaturka, to brak sygnaturki.
Napisano 01 August 2011 - 19:11
Użytkownik Troskliwy Miś dnia 01 August 2011 - 19:03 napisał
Po cesji z dowodem osobistym; chyba że masz działalność i na nią była cesja - to NIP, Regon, wpis do ewidencji i dowód; do salonu, podpisać wniosek, wybrać sobie ofertę. Jeśli chcesz abonament, to opłaca się sprawdzić czy łapiesz się na promocję SuperMNP. Poproś w salonie aby sprawdzili.
Chce miec prywatnie i wlasnie nie chce na abonament - podliczylem i lepiej wyjde na karte. I stad to pytanie: czy moze z plus abonament przejsc na play kate??
BTW SuperMNP co doklanei mi da?
Napisano 01 August 2011 - 19:17
Możesz
,Więcej minut niż normalnie i to sporo,wg mnie bardzo opłacalne to jest oferta dla przenoszących numer z abonamentu u innego opa do abonamentu w play.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 01 August 2011 - 19:29
Dziekuje za info.
A dalbys mi linka do SuperMNP na stronie Play? Mam problem ze znalezieniem.
Tak naprawde potzrebuje miec miesiecznie:
- transmisja danych 100MB-200MB
- okolo 100min rozmowy do innych sieci
- bezplatne w play
Z tego wychodzi mi ze najtaniej wyjdzie mi oferta na karte. Poprostu nie ma sensu placic za cos czego nie wykorzystam - choc moze nie nasm SuperMNP
A dalbys mi linka do SuperMNP na stronie Play? Mam problem ze znalezieniem.
Tak naprawde potzrebuje miec miesiecznie:
- transmisja danych 100MB-200MB
- okolo 100min rozmowy do innych sieci
- bezplatne w play
Z tego wychodzi mi ze najtaniej wyjdzie mi oferta na karte. Poprostu nie ma sensu placic za cos czego nie wykorzystam - choc moze nie nasm SuperMNP
Napisano 01 August 2011 - 19:35
http://bada-world.pl
Strona 1 z 1

Logowanie