Czy należy się spodziewać w najbliższym czasie jakieś promocji abonamentowej ?
Napisano 30 July 2011 - 13:59
tak jak w temacie, czy orientujecie się może, czy Play w najbliższym czasie ma zamiar wprowadzić do swojej oferty promocję na abonament z telefonem jak miało to miejsce z HTC Desire Z ? Wiem, że nikła jest szansa na HTC w promocyjnej cenie znów, ale może jakieś Samsungi w promocji lub cokolwiek innego ?
Napisano 02 August 2011 - 09:00
Użytkownik Troskliwy Miś dnia 02 August 2011 - 08:40 napisał
Wlasnie sppojrzalem na ta z PS3 i w abonamencie AllIn 35 to ona jest w cenie sklepow internetowych
Napisano 08 August 2011 - 20:24
Użytkownik americanmuscles dnia 08 August 2011 - 21:08 napisał
Nawalą minut, Faceboków i innych pierdoł (a zarazem nie dają w standardzie tego co by się naprawdę przydało - czy li stanu darmowego).
Niestety taka polityka nie tylko w Play. W Erze też kiedyś mieli abonamenty telefoniczne (z tanimi aparatami) i także ich już nie ma.
Kilka miesięcy temu myślałem, że Play pójdzie po rozum do głowy, ale widać abonamenty się sprzedają skoro ich nie zmieniają.
Napisano 08 August 2011 - 22:44
Napisano 09 August 2011 - 13:02
W abonamencie Stan darmowy 99zł, wildfire s kosztuje 319zł,a dużo droższe i lepsze htc desire i desire Z "tylko" 259zł nie wiem czy to jakiś błąd czy umyślnie ale opłacalne jest to tylko dla tych co biorą drogi abonament
Napisano 09 August 2011 - 13:23
Użytkownik barbados dnia 09 August 2011 - 14:02 napisał
W abonamencie Stan darmowy 99zł, wildfire s kosztuje 319zł,a dużo droższe i lepsze htc desire i desire Z "tylko" 259zł nie wiem czy to jakiś błąd czy umyślnie ale opłacalne jest to tylko dla tych co biorą drogi abonament
Moim zdaniem w żadnym abonamencie nie jest to opłacalne.
Tym co płacą za telefon niewiele bardziej opłaca się korzystać z Fresha i dokupić telefon na wolnym rynku.
Tych, których stać jest na abonament za 99 zł miesięcznie z całą pewnością stać tez na telefon ze sklepu i to z najwyższej półki (a dodatkowo bez brandingowych śmieci w oprogramowaniu).
Napisano 09 August 2011 - 13:33
Co innego telefon kupić normalnie na pre-paid,tylko nie każdego na to stać
Napisano 09 August 2011 - 13:54
Użytkownik barbados dnia 09 August 2011 - 14:33 napisał
Nie zgadzam się
Bardzo często jak dodasz cenę telefonu + 24 opłaty abonamentowe to suma będzie wyższa niż ten sam telefon na wolnym rynku + 24 miesiące korzystania z Fresha (oczywiście umiejętnego korzystania z pakietami itd). Zwłaszcza, że najprawdopodobniej za 6 miesięcy będą już nowe abonamenty i Twój obecny będzie kompletnie nieopłacalny a umowa trwa jeszcze wiele długich miesięcy.
Po drugie jeśli kogoś nie stać na raz na wydatek to telefon można kupić na raty (wymagają takie same dokumenty jak i do abonamentu).
Ps. Prywatnie także uważam, że ceny telefonów w Play powinny być takie jak w zeszłym roku, ale skoro Play ma inną politykę... to ja korzystam z Fresha.
Napisano 09 August 2011 - 15:05
Na taki telefon potrzeba by było minimum 600zł a np. w abonamencie za taki telefon zapłacimy 1zł.
Wiele osób nie zdaje sobie sprawy że biorąc telefon na abonament to tak jakbyśmy go wzięli na raty
Dzięki za podsunięcie pomysłu z tym telefonem na raty
Napisano 09 August 2011 - 20:35
Użytkownik barbados dnia 09 August 2011 - 14:02 napisał
bo Wildfire S jest nowszy. Dlatego tyle kosztuje.
Jeżeli komuś zależy na telefonie a bardzo mu pasuje Fresh. To niech kupi telefon w sklepie, choćby na raty. Taki telefon ze sklepu często jest tańszy od telefonu w niskim abonamencie w Play. No i też kwestia wiązania się umową na dwa lata.

Logowanie