Witam Wszystkich!!
Może ktoś mi pomoże, bo jak na razie nie otrzymałem żadnej informacji i pomocy z działu technicznego play. A mianowicie jestem świeżym abonentem sieci play z abonamentem all inclusive z pakietem danych 1 GB. Podczas korzystania z tego pakietu przy przeglądaniu stron, oglądaniu filmów, słuchaniu muzyki i ściąganiu przeróżnych plików po przekroczeniu limitu równiutko 56000kb danych zrywa mi połączenie internetowe w telefonie komórkowym. Wkladałem tą moją kartę SIM do różnych modeli telefonów: nokia E52, iPhone 3gs, SE Xperia x10 mini pro, HTC i za każdym razem to samo. Zmieniłem kartę SIM w salonie jak to mi doradzili konsultanci z biura abonenta, aktualizowałem oprogramowanie w telefonach i za każdym razem to samo. W play24 w historii połączeń odnotowany jest transfer danych równiutko 56000kb co w normalnych warunkach nie jest możliwe do osiągnięcia żeby tak równo rozłączać internet za każdym razem.
Proszę o pomoc!!
Strona 1 z 1
zrywanie połączenia internetowego po przekroczeniu 56000 kb internet w telefonie
Napisano 27 July 2011 - 16:25
Gdzieś o czymś podobnym u kogoś czytałem niestety chyba nic z tym ten ktoś nie zrobił ... ale możesz spróbować napisać na forum telepolis tam masz wątek tu znajdziesz pomoc-play cz II
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie