Witam
Chce kontaktować się z osobą która jest w Niemczech, ja mam play fresh i ona też play fresh,
z Polski pisze smsy za darmo do niej, niestety połączenia są kosztowne,
słyszałem o nowej opcji 70% rabatu w roamingu, wykupuje się jakiś pakiet za 10 zł i są tańsze rozmowy...
I mam pytanie, kto musi aktywować tę usługe kodem osoba która jest za granicą? ile kosztuje wtedy minuta
połączenia? I czy z dwóch stron pobierana jest opłata za minute? Czy to się wogóle opłaca?
Byłbym wdzięczny za wszelkie wyjaśnienia;)
Strona 1 z 1
70% rabat na roaming miedzynarodowy... o co chodzi????
Napisano 25 July 2011 - 07:59
Żal mi niektórych....
Napisano 25 July 2011 - 19:22
Użytkownik nox84 dnia 25 July 2011 - 19:46 napisał
no własnie nie bardzo jest jasne czytałem to, nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie czy ktoś może pomóc?
tu masz również wszelakie regulaminy
http://www.play.pl/p...aty-w-roamingu/
to jest usługa dla tych co dzwonią z zagranicy do Polski. ten z zagranicy ma rabat na rozmowy przychodzące (bo za nie też płaci) i wychodzące. Coś jeszcze niejasne?
oczywiście rabat dotyczy też SMSów, MMSów i transmisje danych.
Użytkownik adm89 edytował ten post 26 July 2011 - 20:48
Napisano 11 October 2011 - 17:12
zrezygnowali z tej promocji dla mixa teraz to działa tylko w abonamencie jedna wielka ściema pozostało tylko spłacić mixa i numer do heyah ( nowa heyah 1zł za minute w roamingu ) lub T-mobile (30 gr)
gdy podpisywałem umowę na nowego mixa mówili że będę mógł korzystać bez problemów a po miesiącu wyłączyli bo jak to określili to tylko promocja i mogą ją wyłączyć w każdej chwili
moim zdaniem to robienie ludzi spłacam mixa i przenoszę się tu tylko naciągają ludzi
według mnie jeden WIELKI MINUS
gdy podpisywałem umowę na nowego mixa mówili że będę mógł korzystać bez problemów a po miesiącu wyłączyli bo jak to określili to tylko promocja i mogą ją wyłączyć w każdej chwili
moim zdaniem to robienie ludzi spłacam mixa i przenoszę się tu tylko naciągają ludzi
według mnie jeden WIELKI MINUS
Strona 1 z 1

Logowanie