witam Panstwa,
Chciałbym wyłączyć komunikat sms jaki jest wysyłany do osoby, która próbowała się ze mną połączyć gdy miałem wyłączony telefon. Czy to jest możliwe ? Nigdzie nie mogłem znalezć rozwiązania.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Komunikat sms o dostępności w sieci po włączeniu telefonu - jak wyłączyć?
Napisano 17 July 2011 - 13:45
Notka sms nie jest trudna do wyłączenia, tyle tylko, że trzeba ją wyłączyć "domowym sposobem".
Jeśli już Play nas "uszczęśliwi" Notką to nie nalezy nic grzebać w Play24 a juz tym bardziej dzwonić do BOK tylko ustawić w telefonie przekierowania:
*67*790998725#
*61*790998725#
*62*790998725#
Testowane kilkukrotnie na kilku telefonach.
Jeśli już Play nas "uszczęśliwi" Notką to nie nalezy nic grzebać w Play24 a juz tym bardziej dzwonić do BOK tylko ustawić w telefonie przekierowania:
*67*790998725#
*61*790998725#
*62*790998725#
Testowane kilkukrotnie na kilku telefonach.
Napisano 17 July 2011 - 13:53
Testowałem' te przekierowania - które sugerujesz - i ... kiedy miałem np. wyłączony telefon (lub poza zasięgiem), to osoba dzwoniąca do mnie słyszała jednak sygnał dzwonienia i tym samym rozumiała, że najzwyczajniej nie odbieram. PORAŻKA !!!
Osobiście kilkakrotnie wyłączałem notkę darmowym SMS-em, ale po jakimś czasie zawsze ponownie ją miałem
Napisałem na Play24 o tym fakcie i po opisaniu trudności z jej trwałym wyłączeniem, poprosiłem o takie zadziałanie, abym jej juz więcej nie miał.
I od tamtej pory mam z nią spokój.
Osobiście kilkakrotnie wyłączałem notkę darmowym SMS-em, ale po jakimś czasie zawsze ponownie ją miałem
Napisałem na Play24 o tym fakcie i po opisaniu trudności z jej trwałym wyłączeniem, poprosiłem o takie zadziałanie, abym jej juz więcej nie miał.
I od tamtej pory mam z nią spokój.
Strona 1 z 1

Logowanie