Mój Play: Brak dodatkowych tematów - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Brak dodatkowych tematów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   milek Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Mon, 11 Jul 11
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Xperia 8
  • Taryfa:Longplay Telefon

Napisano 11 July 2011 - 16:16

Witam,

w dniu 01.07.2011 r. podpisałem umowę z Play. Po dłuższym namyśle postanowiłem wybrać taryfę LongPlay II 69 z telefonem. Dzięki temu, że przeniosłem numer od swojego poprzedniego operatora otrzymałem abonament o połowę niższy przez pierwsze trzy miesiące. Z telefonu oraz pakietu złotówek jestem zadowolony, jednak martwi mnie jedna rzecz. W umowie jest zapis o tym, że mam dostać 500 smsów gratis do wszystkich sieci przez pierwsze sześć pełnych okresów rozliczeniowych. Dziś zaczął się pierwszy pełny okres rozliczeniowy, a pakietu nie ma... W umowie jest zapisane również, że w pierwszym niepełnym okresie rozliczeniowym otrzymam ilość smsów proporcjonalną do ilości dni... również takiego czegoś nie dostałem.

Mieliście podobne sytuacje? Może pakiet sms trzeba indywidualnie aktywować?

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1466
  • Rejestracja Thu, 27 May 10
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Telefon:Htc Desire Z
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 11 July 2011 - 18:42

Napisz zgłoszenie na play24 lub skontaktuj się z * 500
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 14 July 2011 - 18:36

Wyświetl postUżytkownik milek dnia 11 July 2011 - 17:16 napisał

Witam,

w dniu 01.07.2011 r. podpisałem umowę z Play. Po dłuższym namyśle postanowiłem wybrać taryfę LongPlay II 69 z telefonem. Dzięki temu, że przeniosłem numer od swojego poprzedniego operatora otrzymałem abonament o połowę niższy przez pierwsze trzy miesiące. Z telefonu oraz pakietu złotówek jestem zadowolony, jednak martwi mnie jedna rzecz. W umowie jest zapis o tym, że mam dostać 500 smsów gratis do wszystkich sieci przez pierwsze sześć pełnych okresów rozliczeniowych. Dziś zaczął się pierwszy pełny okres rozliczeniowy, a pakietu nie ma... W umowie jest zapisane również, że w pierwszym niepełnym okresie rozliczeniowym otrzymam ilość smsów proporcjonalną do ilości dni... również takiego czegoś nie dostałem.

Mieliście podobne sytuacje? Może pakiet sms trzeba indywidualnie aktywować?

Pozdrawiam

jaką masz promocję wpisaną na Umowie?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   milek Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Mon, 11 Jul 11
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Telefon:Xperia 8
  • Taryfa:Longplay Telefon

Napisano 15 July 2011 - 16:01

Cytat

Szanowny Panie,

dziękuję za zgłoszenie przyjęte 10 lipca 2011 roku przesłane za pośrednictwem poczty elektronicznej, dotyczące Pakietu 500 SMSów.

Dokładnie zapoznałam się z przedstawioną sprawą. Ustaliłam, że 1 lipca 2011 roku podpisał Pan Umowę numer (...) o świadczenie usługi telefonicznej na numerze telefonu (...). Oferta, z jakiej Pan skorzystał to Stan Darmowy, w taryfie telefonicznej LongPlay II 69. Umowa obowiązuje przez 24 miesiące.

Informuję, że zgodnie z Regulaminem Oferty Promocyjnej Stan Darmowy (pkt. 11, Tabela 5) użytkownicy korzystający z Usług Telekomunikacyjnych świadczonych przez P4 i utrzymujący w dniu zawarcia Umowy ważność połączeń wychodzących, którzy w okresie obowiązywania niniejszej Oferty Promocyjnej przejdą ze swoim numerem telefonu na niniejszą Ofertę abonamentową i zawrą z P4 Umowę w formie pisemnej na czas określony (24 miesiące) z dowolnie wybranym Abonamentem, dodatkowo otrzymają pakiet SMS. W przypadku Abonamentu LongPlay II 69, który Pan wybrał, przysługuje 500 SMSów. W wyniku niedopatrzenia nie włączyliśmy dodatkowego Pakietu, za co przepraszam. W związku z tym uznałam reklamację za zasadną.

W związku z tym aktywowałam Panu Pakiet 500 SMSów. W ramach przeprosin proszę przyjąć dodatkowy Pakiet 20 minut na połączenia krajowe. W celu jego aktywacji proszę o kontakt z naszą infolinią pod numerem telefonu *500, powołując się na zgłoszenie numer (...)

Mimo wszystko pakiet jest nadal wyłączony. Mam rozumieć, że zostanie on dopiero aktywowany na początku następnego okresu rozliczeniowego, tak? To dlaczego Pani z Play24 nie napisała, że aktywowała pakiet, który zostanie włączony wraz z następnym okresem rozliczeniowym?
0

Strona 1 z 1