Mój Play: dualsim i problem z karta play - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

dualsim i problem z karta play nowa karta sim od play nie wspolpracuje z dualsimem

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   borowik Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 28 May 11
  • Miejscowość:Sosnowiec
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 09 July 2011 - 11:39

Posiadam telefon HD2 oraz adapter dualsim Kozystam z karty play do rozmow oraz orange do internetu

Przelaczanie odbywalo sie bez problemu az do momentu jak wymienilem karte play na nowa bo stara mi zginela
Teraz nie ma takiej mozliwosci Moge uzywac tylko karty sim wlozonej w slot nr 1 bez roznicy czy to orange czy play

Przy probie przelaczania na sekunde wskakuje karta ze slotu nr 2 i wraca spowrotem na karte w slocie nr 1
Problemem jest ta nowa karta play Posiadam rowniez inna karte play sprzed okolo roku i z ta dziala wszystko ok

Moje pytanie brzmi czy jest mozliwosc przeniesienia w jakis sposob numeru z karty ktora nie chce dzialac na ta ktora dziala?
Posiadam rowniez inna karte play tez z przed roku ktora nigdy nie byla aktywowana Moze na taka dalo by sie w jakis sposob przypisac nr play ktory uzywam zamiast jej numeru?

Nie chce zmieniac nr bo mam go od dawna i stad moj upor aby przy nim pozostac

Mam nadzieje ze nie zagmatwalem tego bardzo Jesli ktos moglby mi pomoc to prosze o odpowiedz
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   play4you1 Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 640
  • Rejestracja Wed, 14 Oct 09
  • Miejscowość:WARSZAWA

Napisano 19 July 2011 - 11:45

Systemowo to jest do wykonania ale raczej takich rzeczy nie robimy. Ale spróbuj moze wymienic na inny typ karty SIM w salonie. Powiedz w czy problem i moze się uda.
0

Strona 1 z 1