mam problem z ponowną aktywacją internetu w Play.
W dniu 30 marca 2011 został wyłączony internet za nieopłacone rachunki. Przyszło ponaglenie w sprawie zapłaty z terminem do końca maja 2011r.
W dniu 2 czerwca 2011 kontaktowałam się z BOK co zrobić, żeby ponownie aktywować internet. Otrzymałam info że wystarczy spłacić zaległości. Zaraz po zaksięgowaniu wpłaty nastąpi ponowna aktywacja. Tego samego dnia dokonałam przelewu przez internet i wysłałam potwierdzenie mailem do PLAY.
Następnego dnia internet został ponownie aktywowany ( okazało się że był błędnie aktywowany).
Niestety w dniu 6 czerwca został całkowicie wyłączony. Pomimo wielokrotnych kontaktów z BOK internet nadal nie działa. Otrzymuję za każdym razem inne informacje na temat procedur ponownej aktywacji.
Ostatnia, z dnia dzisiejszego całkowicie mnie załamała. Otrzymałam info, że aktywacja może nastąpić dopiero po otrzymaniu noty obciążeniowej, którą PLAY może wystawić w terminie 3 miesięcy od daty wyłączenia usługi tj. dnia 6 czerwca 2011r! ( wyłączenia po błędnej aktywacji.
Do dnia dzisiejszego podawano mi termin 30 dni, który dawno minął.
Czy sieci PLAY nie zależy na Klientach? Od 4 miesięcy nie wystawiacie mi rachunków czyli nie zarabiacie.
Chcę korzystać z internetu i nie mogę. Zdaję sobie sprawę, że nie dotrzymałam terminu spłaty zadłużenia. Nie powinno to jednak przekreślać możliwości kontynuacji umowy. W innych sieciach jest to naprawdę proste.
Może ktoś mi udzieli porady w mojej sprawie....
Witam.doc (26.5 KB)
Ilość pobrań: 4

Logowanie