Mój Play: faktury i dlugosc umowy - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

faktury i dlugosc umowy interesuja mnie faktury rozliczenia i jaki czas do zakonczenia umowy d

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   joziamama Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja Sun, 03 Jul 11
  • Miejscowość:zagan
  • Operator:PLAY
  • Telefon:795854700
  • Taryfa:One Play Pro

Napisano 03 July 2011 - 10:14

interesuje mnie jaki mam okres do zakonczenia umowy i rozliczenia faktor i minut gdzie sie udac dziekuje za wiadomosci
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1466
  • Rejestracja Thu, 27 May 10
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Telefon:Htc Desire Z
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 03 July 2011 - 17:09

Zarejestruj się na play24 na stronie playa i sprawdź pozatem w umowie powinno pisać.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   annika Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 188
  • Rejestracja Sat, 05 Nov 11
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 05 November 2011 - 11:35

Ja mam pytanko odnośnie faktur, postanowiłam je wpisać tutaj, zamiast tworzyć nowy wątek.
Mianowicie, czy do każdego klienta Play przypisuje na stałe jeden numer rachunku bankowego, na który trzeba wpłacać należności za rachunki? Tzn. czy na każdej kolejnej fakturze widniej ten sam?
Pytam, ponieważ mam rozwiązaną umowę na internet z abonamentem w ramach promocji Sprawdź i kup, no i faktura dotarła dość późno, jest na niej też abonament, powinnam czekać teraz na korektę, ale termin płatności jest już w poniedziałek i nie wiem, czy jeśli na podany numer konta wyślę im tylko sumę opłat jednorazowych, to czy będzie to odpowiednie konto?
Jak to przebiegało u innych osób?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Karlos20 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 65
  • Rejestracja Sat, 29 Jan 11
  • Miejscowość:Malbork
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 06 November 2011 - 18:23

Każdy klient abonamentowy Play ma swój numer konta, na który musi przelewać pieniądze na poczet usług w Play. O zmianach ewentualnych zostaniesz poinformowany przez Play - a na to się jak na razie nie zanosi.
1

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   annika Ikona

• Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 188
  • Rejestracja Sat, 05 Nov 11
  • Taryfa:Inna

Napisano 12 November 2011 - 17:42

Dobrze, a czy ktoś korzystał też z możliwości zerwania umowy przed upływem 7 dni? I jak długo musiał czekać na korektę umowy, czy coś w tym stylu. To, że system zanotował wypowiedzenie umowy jest raczej pewne, bo faktura przyszła na abonament z poprzedniego miesiąca, a w innym przypadku byłby też z góry na następny miesiąc. Nie wiem, ile jeszcze będę czekać na następną przesyłkę z Play, do konta przez Play 24 nie mam dostępu z przyczyn obiektywnych (musiałam zdać kartę SIM etc.), a do BOK nie chce mi się dzwonić, bo tylko pieniądze wydam, a pewnie nic się nie dowiem. I nie wiem, co się dzieje w mojej sprawie.
Jak napisałam na ok@pomocplay.pl, to dostałam bzdurną odpowiedź, że: "należy zaksięgować ostatnią fakturę, nie jej korektę. Numer konta bankowego pozostaje bez zmian." Tak jakbym była księgową, żeby księgować. A korektę sobie nie wymyśliłam, bo to pracowniczka punktu Play (nie wiem o jakiej randze, Salon, firma zewnętrzna?) powiedziała, że faktura przyjdzie też na abonament i trzeba będzie poczekać na korektę.
Proszę powiedzcie jak to powinno modelowo wyglądać.
0

#0 Bot Reklamowy

• Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --

Strona 1 z 1