Witam.
Mam takie pytanie odnosnie wypowiedzenia. Jak to jest dokładnie? Umowa konczy mi sie 29 maja na Play Online. Pismo ( bo oczywiscie nie mozna tego w salonie załatwić ) wysłane ok 11 kwietnia. czyli prawie dwa miesiace wczesniej o tym że nie chce przedłużać umowy. Dziś dzwoniąc tam sprawdzić czy pismo dotarło dowiedzialem sie że umowa zostanie rozwiazana 9 czerwca zgodnie z okresem rozliczeniowym.
No to pytam dlaczego tak skoro umowa sama konczy 29 maja? Sama umowa chyba ma że tak powiem wyższy priorytet niż okres rozliczeniowy?
Normalnie w innych sieciach jest tak że wszystko konczy sie w momencie konca umowy ( mialem tak w plusie i erze )
Co powinnienm zrobić? bo podejrzewam że to po 29 to bedzie naliczane normalnie jako połaczenie i transfer a potem dostane jeszcze jeden rachunek na niewiadomo ile...
Strona 1 z 1
30 dniowe wypowiedzenie WTF?
Napisano 28 April 2011 - 18:51
Napisano 21 September 2011 - 12:16
Kolega raczej niczego nie pomylił. Miałem kiedyś abonament w Orange i karta została wyłączona właśnie w dniu następującym po dniu zakończenia umowy. W związku z tym, że opłaciłem abonament z góry za pełny okres rozliczeniowy, dostałem zwrot nadpłaty. Tak to przynajmniej kiedyś się odbywało.
Strona 1 z 1

Logowanie