Mój Play: Bezpieczny Internet - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Bezpieczny Internet

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   jubyrz Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 26
  • Rejestracja wto, 22 cze 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 16 kwiecień 2011 - 18:18

Witam,


Posiadam ofertę LongPlay 49 na rok bez telefonu (umowa podpisana w czerwcu 2010). Wyczytałem na play o czymś takim jak bezpieczny internet - czy jest dla mnie dostępny jakiś pakiet na internet właśnie z taką opcją , że po wykorzystaniu nie będę płacił za internet lecz zostanie mi obniżona prędkość transferu ?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1550
  • Rejestracja czw, 27 maj 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Lg L9/Nokia 5300
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:36

Niestety nie;) Możesz migrować chyba do nowych taryf i tam będziesz to miał

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   jubyrz Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 26
  • Rejestracja wto, 22 cze 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 17 kwiecień 2011 - 14:22

przedluzylem umowe na stan darmowy za 59 zł m-c , czekamy chwile i ewentualnie bede korzystal
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1550
  • Rejestracja czw, 27 maj 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Lg L9/Nokia 5300
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 17 kwiecień 2011 - 19:19

ok:)

0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   jubyrz Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 26
  • Rejestracja wto, 22 cze 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 17 kwiecień 2011 - 23:35

To teraz kilka pytan: wygląda na to , że mam już wszystko włączone.

1.Mam aktywny pakiet 100 minut e-shop - umowe podpisywałem w salonie , rozumiem , że zostanie mi za nie doliczona opłata jak tego od razu nie wyłącze ?
2.Mam aktywny pakiet 200 mb na internet lecz pokazuje mi , że mam 0mb do wykorzystania - mogę od razu korzystać z neta i nie będą mi naliczane opłaty za transfer danych ?
3.Stan Darmowy mam aktywny , rozumiem ,ze odlicza mi to od faktury ?
4. Co mam miec zaznaczone w usługach , żeby nie zabierało pieniędzy za transfer internetu ( czy mam miec zaznaczoną opcję blokady transferu danych) ?

Jak coś mi się przypomni to napiszę
0

#0 Bot Reklamowy

  • Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --



#6 Użytkownik nie jest zalogowany   jubyrz Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 26
  • Rejestracja wto, 22 cze 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Rzeszów
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament

Napisano 17 kwiecień 2011 - 23:37

To teraz kilka pytan: wygląda na to , że mam już wszystko włączone.

1.Mam aktywny pakiet 100 minut e-shop - umowe podpisywałem w salonie , rozumiem , że zostanie mi za nie doliczona opłata jak tego od razu nie wyłącze ?
2.Mam aktywny pakiet 200 mb na internet lecz pokazuje mi , że mam 0mb do wykorzystania - mogę od razu korzystać z neta i nie będą mi naliczane opłaty za transfer danych ?
3.Stan Darmowy mam aktywny , rozumiem ,ze odlicza mi to od faktury ?
4. Co mam miec zaznaczone w usługach , żeby nie zabierało pieniędzy za transfer internetu ( czy mam miec zaznaczoną opcję blokady transferu danych) ?
5. Czy jak wyłączę pakiet na internet (to 200mb) to będę miał internet nadal za darmo bez pakietu ? Czy działa to w ten sposob , że muszę mieć AKTYWNY JAKIKOLWIEK pakiet na internet ?

Jak coś mi się przypomni to napiszę
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1550
  • Rejestracja czw, 27 maj 10
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Lg L9/Nokia 5300
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 18 kwiecień 2011 - 16:27

1.Tak po 6 miesiącach
2.Pakiet aktywuje się po godzinie 24 i żebyś się nie zdziwił że nie ma pełnych 200 mb bo nie będzie bo aktywowałeś w trakcie okresu rozliczeniowego,kasę też parę groszy mniejszą pobierze
3.Tak masz go i nic za niego obecnie nie płacisz,czas zależ od abonamentu jeśli jest jakiś to musisz wyłączyć po tym okresie bo będziesz za niego płacić do póki nie wyłączysz
4.Nie da się zablokować netu a zresztą po co jak będziesz mieć pakiet netu,nie włączaj opcji btd bo nie będzie ci net działał na plusie a pakiet też jest na jego
5.Nie,musisz mieć aktywny

0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych