mam kilka pytań odnośnie aktywacji pakietu internetowego w telefonie, w moim przypadku Long Play 69.
1. Czy jest jakiś kod, który pokazuje ilość zużytego transferu? Wiem, że mogę sprawdzić na stronie, ale chodzi mi o dostęp do takich informacji w telefonie - coś jak stan konta.
2. Czy strona wap play jest darmowa czy też się płaci? Wykluczając możliwość kodu z pytania 1, chodzi mi o zakładkę play24.
3. Jak to jest z dostępem do facebooka? Gdzieś przeczytałem, że jest darmowy, ale oferta dotyczy chyba tylko play na kartę?
4. Będąc na stronie wap play odwiedziłem zakładkę newsy i tam było właśnie napisane, że darmowy dostęp do portali społecznościowych za pomocą aplikacji "snaptu". Pobrałem, zainstalowałem i teraz pytanie: to w końcu jaki jest ten dostęp darmowy czy nie... Przyznam, że się już pogubiłem.
5. Czytałem coś o darmowej strefie internetu w play, ale to chodzi chyba o internet w komputerze?
Z góry dzięki za odpowiedź.
PS.
Szkoda, że przejście na inną taryfę w trakcie trwania umowy wiąże się z aneksem przedłużającym umowę :/ - takie moje wewnętrzne żale

Logowanie