Mój Play: Internet w telefonie - LP69 - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Internet w telefonie - LP69

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   soberpl Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja Tue, 27 Jan 09
  • Miejscowość:Zabrze

Napisano 31 March 2011 - 19:45

Witam,
mam kilka pytań odnośnie aktywacji pakietu internetowego w telefonie, w moim przypadku Long Play 69.

1. Czy jest jakiś kod, który pokazuje ilość zużytego transferu? Wiem, że mogę sprawdzić na stronie, ale chodzi mi o dostęp do takich informacji w telefonie - coś jak stan konta.
2. Czy strona wap play jest darmowa czy też się płaci? Wykluczając możliwość kodu z pytania 1, chodzi mi o zakładkę play24.
3. Jak to jest z dostępem do facebooka? Gdzieś przeczytałem, że jest darmowy, ale oferta dotyczy chyba tylko play na kartę?
4. Będąc na stronie wap play odwiedziłem zakładkę newsy i tam było właśnie napisane, że darmowy dostęp do portali społecznościowych za pomocą aplikacji "snaptu". Pobrałem, zainstalowałem i teraz pytanie: to w końcu jaki jest ten dostęp darmowy czy nie... Przyznam, że się już pogubiłem.
5. Czytałem coś o darmowej strefie internetu w play, ale to chodzi chyba o internet w komputerze?

Z góry dzięki za odpowiedź.

PS.
Szkoda, że przejście na inną taryfę w trakcie trwania umowy wiąże się z aneksem przedłużającym umowę :/ - takie moje wewnętrzne żale :P
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   pakierhakierxd Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1466
  • Rejestracja Thu, 27 May 10
  • Miejscowość:Supraśl
  • Zainteresowania:Komputery,telefony komórkowe,sprzęt elektroniczny ogółem informatyka :D
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Htc Desire Z
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 31 March 2011 - 20:27

1.
*107#
*108#
2.płaci się
3.Jest darmowy dla wszystkich taryf oprócz all inclusive pod adresem 0.facebook.com ale bez obrazków
tylko w all inclusive jest z obrazkami bezpłatny fb i nk
4.Pewnie jest jeśli pisze;) to jest pewnie bez obrazków tak jak facebook 0
5.Stefa internetu play tak jest nazywany płatny pakiet internetowy na zasięgu tylko sieci play;)

Możesz zmigrować na nowe bez przedłużania umowy
Czytaj
http://blogplay.pl/2...egoly-migracji/

Ja tak migrowałem z longplaya 69 telefon za 59zł/msc

tylko że możesz migrować tylko na abo od all inclusive 79

i bez promocyjnych cen

czyli z 250 mb 350 minut -79

z 1 gb tak samo -85

W nowych taryfach masz net na obu zasięgach

działa i nie nalicza kasy nawet jak przekroczysz pakiet tylko net zwalnia

przekroczyłem nawet jakoś tam chodzi na operze mini;D

Wg mnie warto:)

Normalnie też byś zapłacił za pakiet na obu zasięgach w swojej taryfie 20zł za 250 mb
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   soberpl Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja Tue, 27 Jan 09
  • Miejscowość:Zabrze

Napisano 31 March 2011 - 21:17

Wielkie dzięki za pomoc!!! Na stronie nigdzie kodu nie znalazłem, a pani w punkcie odesłała mnie do strony... Mówiła, że jeżeli na stronie nie ma to ona nic więcej nie wie. raz jeszcze wielkie dzięki za konkretne odpowiedzi :)

Co do punktu 4. Zdjęcia obrazki są tzn. jeżeli wejdę na czyjś profil. Aplikacja jest darmowa... nie korzystanie. Ech tak to jest jak się za szybko czyta...
0

Strona 1 z 1