Strona 1 z 1
Przeniesienie numeru firmowego z Orange do Play na karte?
Napisano 23 March 2011 - 17:01
Witam
Czy istnieje możliwość przeniesienia numeru z Orange mix na firmę do Play z tym żeby było bez abonamentu a doładowania kupowałbym na FV? Jest to mój drugi numer firmowy który używa żona bardzo sporadycznie i nie chcę z nim już wchodzić w comiesięczny abonament. Mój pierwszy numer już przeniosłem do Play i mam abonament firmowy 75
Czy istnieje możliwość przeniesienia numeru z Orange mix na firmę do Play z tym żeby było bez abonamentu a doładowania kupowałbym na FV? Jest to mój drugi numer firmowy który używa żona bardzo sporadycznie i nie chcę z nim już wchodzić w comiesięczny abonament. Mój pierwszy numer już przeniosłem do Play i mam abonament firmowy 75
Napisano 24 March 2011 - 11:44
Właśnie sprawdziłem dokładnie umowę na tym numerze i kończy się ona 21 czerwca 201, więc co czekać aż się skończy czy można podejść do salonu i załatwić papierologie wcześniej?
Napisano 24 March 2011 - 12:03
Możesz ale zaznacz że chcesz przenieść nr wraz z końcem abonamentu w Orange bo inaczej zapłacisz karę umowną.
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 28 May 2011 - 19:17
Przeszlo dwa tygodnie temu bylem w salonie Play i podpisalem umowe na Mix30, po kilku minutach dostalem smsa z Orange ze beada rozpatrywac moja chec przeniesienia numeru do operatora P4 i ze jesli rozpatrza ja pozytywnie to zostane poinformowany smsem. Do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnego smsa i nie wiem jak sprawdzic co sie dzieje z tym przeniesieniem?
W pazdzierniku 2010 przenosilem inny numer z Orange do Playa i w dniu kiedy podpisalem umowe z Play dostalem smsa kiedy numer zostanie przeniesiony do Play a tu cisza.
W pazdzierniku 2010 przenosilem inny numer z Orange do Playa i w dniu kiedy podpisalem umowe z Play dostalem smsa kiedy numer zostanie przeniesiony do Play a tu cisza.
Napisano 28 May 2011 - 21:58
Sprawdź na stronie nie pamiętam nazwy status
Napisano 29 May 2011 - 02:39
mógłbyś napisac gdzie szukac tej strony? Na play24 nie moge się zarejestrowac z tym numerem bo mi wyskakuje żebym podał poprawny numer.
Napisano 30 May 2011 - 09:03
Napisano 30 May 2011 - 14:56
Użytkownik lutek34 dnia 28 May 2011 - 20:17 napisał
Przeszlo dwa tygodnie temu bylem w salonie Play i podpisalem umowe na Mix30, po kilku minutach dostalem smsa z Orange ze beada rozpatrywac moja chec przeniesienia numeru do operatora P4 i ze jesli rozpatrza ja pozytywnie to zostane poinformowany smsem. Do dnia dzisiejszego nie dostalem zadnego smsa i nie wiem jak sprawdzic co sie dzieje z tym przeniesieniem?
Witam,
podaj mi numer przenoszonego numeru to sprawdzę.
Pzdr
Napisano 26 June 2011 - 16:02
Panowie mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ do końca lipca jestem poza granicą PL i nie mam jak włożyc karty PLAY z przeniesionym numerem do telefonu a numer się przeniósł do Playa 25 czerwca, to żeby nie płacic żadnych kar jaki mam czas na dokonanie pierwszego doładowania? Dodam że teraz na numerze jest oferta mix30. Będe wdzięczny za odpowiedz.
Strona 1 z 1

Logowanie