Przeniosłem się do Play pod koniec stycznia (24 zdaje się). Chciałem skorzystać z usługi "poleć Play znajomemu". Niestety, usługa w ogóle nie działa - cały czas mam komunikat, że usługa jest chwilowo nieodstępna. Przez Play24 - że żądanie nie może zostać zrealizowane.
Wcześniej polecający mnie dostawał komunikat, że nie jestem użytkownikiem Play lub mam nieaktywne konto na połączenia wychodzące. Kiedy ja próbowałem polecić - "Masz nieaktywne konto na połączenia wychodzące. Doładuj konto i spróbuj ponownie". Konto aktywne do połowy kwietnia, ponad 30 zł na koncie. Zgłaszałem sprawę do BOK, otworzyli zlecenie. Parę dni później BOK puścił mi “sygnałka”, więc nawet nie zdążyłem odebrać… Po chwili dostałem smsa, że moje zgłoszenie zostało rozwiązane i mam się zalogować na Play24. Zalogowałem się, a tam informacja, że zgłoszenie zostało zamknięte po nieudanej próbie kontaktu telefonicznego… Porażka :/
Ale - wracając do tematu. Ktoś coś wie na temat tej usługi? Kiedy wreszcie zacznie działać? A może innym działa, tylko ja mam takiego pecha?

Logowanie