Użytkownik avt31 dnia 27 January 2011 - 15:57 napisał
Do pracy salonu specjalnie się nie odniosłem, ale skoro mnie wywołałeś do odpowiedzi to napiszę, że była skandaliczna. Natomiast sam sms Play był prawidłowy Ty nie znalazłeś regulaminu. No, ale w tym wypadku to nie wina Play.
Odniosłem się tylko do Twoich poszukiwań regulaminu. Jeżeli poczułeś się urażony drugim zdaniem, przepraszam.
Ja zawsze udaję się do Doktóra Googla i o dziwo znajduję i dlatego podałem Tobie te dwa linki, jak działa Google (gdybyś nie wiedział

) i nie musiał następnym razem chodzić do salonów czy dzwonić do BOKu
Na swoje usprawiedliwienie tylko powiem, że wiele osób jest zbyt wygodnych, żeby samemu coś znaleźć w necie.
I mnie to po prostu wkurza.
Zgoda, sms był prawidłowy. Kiedy jednak przy pierwszym przeglądaniu regulaminów, bo je przeglądałem i nie znalazłem nic na temat 30za10 zapytałem o to w salonie Play i otrzymałem odpowiedź że nic o takiej promocji nie wiedzą i nic na ten temat nie otrzymali,to przy następnym poszukiwaniu które tym razem było pobieżne jeszcze raz musiałem go przegapić.
Ty odsyłałeś mnie do Google a to o tyle było zbędne że ja bez trudu odnalazłem regulaminy, (adres był podany w sms), tylko wśród nich nie mogłem odnaleźć tego właściwego.
No cóż, jeśli pracownik "firmowy" Play nic na ten temat nie wiedział i nie znalazł tego regulaminu nie dziw się, że się tym zasugerowałem i zwróciłem się z tym tematem nie tyle o pomoc w znalezieniu strony ile o uzyskanie informacji od tych którzy być może już z tej promocji skorzystali.
A swoją szosą przygotowanie i wiedza wielu pracowników salonów i niektórych "telefonicznych" konsultantów pozostawiają wiele do życzenia.
Pozdrawiam.