Witam , mój problem polega na tym , że od początku mojego pobytu w Play nie mogę połączyć się z internetem przez telefon na czym bardzo mi zależy . Gdy próbuje wejść na jakąkolwiek stronę pojawia się napis : Błąd Sieci . Co mam zrobić aby nareszcie obejrzeć jakąś stronę ? Czy pozostaje mi jedynie zmiana sieci ?
Strona 1 z 1
Błąd sieci
Napisano 07 January 2011 - 21:15
Daj więcej informacji, Jaki masz telefon, bo może o być błąd softu.
Weź pod uwagę,że jeśli masz prawidłową konfigurację to nawet gdy połączenie z netem przez Play-a jest niemożliwe to pozostaje jeszcze Plus, tak więc chyba zmiana sieci o której wspomniałeś (jest możliwa w ramach Play) to ręczny wybór w telefonie Plus-a zamiast Play. Jeśli to nie pomoże to jednak wina jest albo w braku konfiguracji (poproś konsultanta o przesłanie sms-a konfiguracyjnego), albo też w sofcie i wtedy pozostaje Ci serwis.
Powodzenia.
Weź pod uwagę,że jeśli masz prawidłową konfigurację to nawet gdy połączenie z netem przez Play-a jest niemożliwe to pozostaje jeszcze Plus, tak więc chyba zmiana sieci o której wspomniałeś (jest możliwa w ramach Play) to ręczny wybór w telefonie Plus-a zamiast Play. Jeśli to nie pomoże to jednak wina jest albo w braku konfiguracji (poproś konsultanta o przesłanie sms-a konfiguracyjnego), albo też w sofcie i wtedy pozostaje Ci serwis.
Powodzenia.
Strona 1 z 1

Logowanie