Postanowiłem przenieść parę numerów w rodzinie do Playa. Już zarejestrowałem je na siebie, na dniach będą w PLAY. Chodzi o ofertę bez telefonu dla firm (jeden numer będzie z telefonem, reszta bez). Dokładnie to będzie 3 lub 4 numery. I pytanie mam. Czy się da tak by rachunek (faktura) była wystawiona na firmę bez wyszczególnionych numerów. I drugie pytanie czy kupując 4 aktywacje da się coś utargować.
Strona 1 z 1
Faktura i nowe aktywacje
Napisano 20 December 2010 - 13:24
Użytkownik 126p dnia 20 December 2010 - 11:41 napisał
Postanowiłem przenieść parę numerów w rodzinie do Playa. Już zarejestrowałem je na siebie, na dniach będą w PLAY. Chodzi o ofertę bez telefonu dla firm (jeden numer będzie z telefonem, reszta bez). Dokładnie to będzie 3 lub 4 numery. I pytanie mam. Czy się da tak by rachunek (faktura) była wystawiona na firmę bez wyszczególnionych numerów. I drugie pytanie czy kupując 4 aktywacje da się coś utargować.
Jeżeli chodzi o fakturę, to nie można jej zmienić. Ma ona postać podsumowania oraz informacji o kwocie przypadającej na każdy numer. Co do zniżki. Jest oferta "kolejny telefon w Play" przysługuje ona dla klienta, które wybierze ofertę z telefonem na 24 msc. Rabat wynosi 10% na cały okres umowy.
Make a choice...
Strona 1 z 1

Logowanie