Mój Play: Faktura i nowe aktywacje - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Faktura i nowe aktywacje

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   126p Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja Mon, 20 Dec 10
  • Miejscowość:PL
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play(pre-paid)

Napisano 20 December 2010 - 11:41

Postanowiłem przenieść parę numerów w rodzinie do Playa. Już zarejestrowałem je na siebie, na dniach będą w PLAY. Chodzi o ofertę bez telefonu dla firm (jeden numer będzie z telefonem, reszta bez). Dokładnie to będzie 3 lub 4 numery. I pytanie mam. Czy się da tak by rachunek (faktura) była wystawiona na firmę bez wyszczególnionych numerów. I drugie pytanie czy kupując 4 aktywacje da się coś utargować.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   p4pomoc Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 85
  • Rejestracja Wed, 08 Dec 10
  • Miejscowość:Olsztyn
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany

Napisano 20 December 2010 - 13:24

Wyświetl postUżytkownik 126p dnia 20 December 2010 - 11:41 napisał

Postanowiłem przenieść parę numerów w rodzinie do Playa. Już zarejestrowałem je na siebie, na dniach będą w PLAY. Chodzi o ofertę bez telefonu dla firm (jeden numer będzie z telefonem, reszta bez). Dokładnie to będzie 3 lub 4 numery. I pytanie mam. Czy się da tak by rachunek (faktura) była wystawiona na firmę bez wyszczególnionych numerów. I drugie pytanie czy kupując 4 aktywacje da się coś utargować.

Jeżeli chodzi o fakturę, to nie można jej zmienić. Ma ona postać podsumowania oraz informacji o kwocie przypadającej na każdy numer. Co do zniżki. Jest oferta "kolejny telefon w Play" przysługuje ona dla klienta, które wybierze ofertę z telefonem na 24 msc. Rabat wynosi 10% na cały okres umowy.
Make a choice...
0

Strona 1 z 1