Miałem telefon z Playa o przedłużeniu umowy (obecna firmowa 50) i ewentualnym nowym telefonie tylko nie za bardzo miałem jak rozmawiać i nie wyłapałem o co dokładnie chodziło, z tego co wywnioskowałem miałem dwie opcje pierwsza nowy telefon + 380min do wszystkich za darmo przy praktycznie tej samej cenie lub druga opcja bez telefonu tańszy abonament.
Ale chodzi mi o tą opcje pierwszą, chciałem zobaczyć jaki telefon sobie wybrać tylko nie wiem wobec jakich kryteriów szukać czy według firmowa 50 czy to co mi zaoferowali to ma być firmowa 100? Bo ceny telefonów w taryfach różnią się bardzo.
Strona 1 z 1
Przedłużenie umowy
Napisano 12 December 2010 - 19:02
Tutaj możesz sprawdzić obecne promocje dla przedłużających.
Na infolinii mogą nieraz conieco dorzucić, jednak polecam wybranie się do salonu - wątki o niekompetentnych call center się mnożą.
Co do telefonu to wybór bardzo duży, zależy co cię interesuje, smartfon, klasyczny.
Zapraszam do najbliższego salonu to sobie wybierzesz, popatrzysz.
Na infolinii mogą nieraz conieco dorzucić, jednak polecam wybranie się do salonu - wątki o niekompetentnych call center się mnożą.
Co do telefonu to wybór bardzo duży, zależy co cię interesuje, smartfon, klasyczny.
Zapraszam do najbliższego salonu to sobie wybierzesz, popatrzysz.
Napisano 12 December 2010 - 22:42
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie