Strona 1 z 1
czy istnieje taka usluga?
Napisano 08 December 2010 - 14:06
witam! Pisze poniewaz nigdzie w internecie nie moge znalezc informacji na dreczacy mnie temat. Chodzi o to ze posiadam play online na karte oraz 2 telefony w orange (jeden abonament drugi mix 55). Z tego telefonu w mixie prawie nie korzystam a placic co miesiac trzeba i przepadaja pieniadze. Czy istnieje jakas usluga lub strona w internecie gdzie mozna kupic kod doladowujacy play online placac smsem? Wowczas za te srodki ktorych nie wykorzystuje w mixie moglbym doladowywac internet czylko czy tak sie da?
Napisano 08 December 2010 - 17:41
Użytkownik hsurim dnia 08 December 2010 - 14:37 napisał
Ale czy np. z Idei można doładować konto w Play ?
Wątpię ...
Wątpię ...
Na pewno nie ma takiej usługi. jedyna mozliwość zbliżona to twojej to przelać komuś z orange na orange za kase i tą kasę dopiero przelać na play. wiem ze kiedys takie transfery kasy w sieci macierzystej byly mozliwe nie wiem jak teraz
Napisano 08 December 2010 - 19:24
Użytkownik Kolorowy dnia 08 December 2010 - 17:41 napisał
Na pewno nie ma takiej usługi. jedyna mozliwość zbliżona to twojej to przelać komuś z orange na orange za kase i tą kasę dopiero przelać na play. wiem ze kiedys takie transfery kasy w sieci macierzystej byly mozliwe nie wiem jak teraz
tak jest to mozliwe wewnatrz sieci lecz przelane srodki w ten sposob przedluzaja okres polaczen wychodzacych tylko o 5 dn :/
Napisano 09 December 2010 - 11:58
Nie pamiętam właśnie czy w mixie jest ta usługa 
i czy przypadkiem nie jest tak że idzie poza abonament to co się przeleje ...
i czy przypadkiem nie jest tak że idzie poza abonament to co się przeleje ...
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie