Strona 1 z 1
[PLAYFresh] PRZENOSZENIE Darmowe rozmowy i smsy w play
Napisano 01 December 2010 - 20:58
Witam, wraz z moją dziewczyną przenieśliśmy się do PLAY w ramach przeniesienia numeru oraz tej kuszącej oferty darmowe rozmowy i sms'y wewnątrz sieci, gdy nasze numery został przeniesione doładowaliśmy się za 5zł aby otrzymać bonus 60zł oraz po tym wpisaliśmy magiczne kody aby uruchomić wspomniany pakiet, najpierw *111*33*5# aby aktywować, po otrzymaniu sms'a, że usługa powinna być aktywna w ciągu kolejnych 24 godź, wpisałem *111*49*1# aby sprawdzić czy już została usługa aktywowana, oczywiście po około 20 minutach już działało więc doładowałem się kolejną kwotą i u mnie to działa natomiast dziewczyna prawdopodobnie doładowała się przed sprawdzeniem czy usługa jest już aktywna i pobiera jej środki z konta, które zostało doładowane, a już jest uruchomiona ta usługa również u niej bo sprawdzałem. Stąd moje pytanie czy można coś z tym zrobić oczywiście nie doładowując się znowu? Proszę o szybką odpowiedź
Napisano 02 December 2010 - 22:20
Na stronie będzie w zakładce zgłoszenia
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 16 December 2010 - 22:54
Użytkownik play4you1 dnia 06 December 2010 - 15:54 napisał
Potwierdzam. Otrzymałam wiadomość na PRIV. Zobaczę co da się zrobić.
Pozdrawiam,
P4Y1
Pozdrawiam,
P4Y1
Dziękuje za zainteresowanie jednakże o dziwo na PLAY24 dostałem szybszą odpowiedź niestety negatywną, mówią, że nie da się już nic z tym zrobić jednak na pocieszenie napisali, że już ta usługa jest aktywna i przy następnym doładowaniu będę mógł z niej korzystać, jakże pomocne informacje
Strona 1 z 1

Logowanie