Witam internet w play mam od września 2009 na ile jest zawarta umowa bo coś mi się wydaje że przegapiłam ale nie dostałam żadnej informacji ani telefonicznie, sms , czy listownie czy ktoś się orientuje już sama nie wiem bo rachunki wciąż płacę te same abonament za telefon 45 zł i za internet też pozd.
Strona 1 z 1
Internet
Napisano 01 December 2010 - 23:24
Sprawdź nr telefonu tego sima
i zarejestruj się w play24 tam będzie pisać
i zarejestruj się w play24 tam będzie pisać
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 08 January 2011 - 14:33
Użytkownik kene dnia 01 December 2010 - 20:07 napisał
Witam internet w play mam od września 2009 na ile jest zawarta umowa bo coś mi się wydaje że przegapiłam ale nie dostałam żadnej informacji ani telefonicznie, sms , czy listownie czy ktoś się orientuje już sama nie wiem bo rachunki wciąż płacę te same abonament za telefon 45 zł i za internet też pozd.
Ja mam abonament i jest on na dwa lata jestem pewien bo 2 tyg temu wymienialem telefon
Napisano 08 January 2011 - 14:33
Użytkownik kene dnia 01 December 2010 - 20:07 napisał
Ja mam abonament i jest on na dwa lata jestem pewien bo 2 tyg temu wymienialem telefon
Strona 1 z 1

Logowanie