Przeniesienie nr, 60 zł i taryfy Play Fresh
Napisano 21 January 2011 - 17:56
Hm ... zapytałem, gdyż w tym wątku są rozbieżności.
(...)
11. Złotówki przyznane Użytkownikowi w ramach bonusu rozliczane są w wraz z Pakietem Złotówek,
zgodnie z zasadami określonymi w Tabeli nr 4 Cennika Oferty Play Fresh
(...)
A w Tabeli nr. 4 czytamy:
1. Minuty, SMS-y, MMS-y, pakiety na przesyłanie danych przyznane w wyniku
uczestnictwa w promocjach.
2. Jednostki rozliczeniowe zawarte w Pakiecie Złotówek
Z tego 'wnioskuję', że i na transfer danych.
Ale ...
1. czy można jednak je wykupić z tych promocyjnych złotówek ?
2. a może te pakiety są (jakby) udzielną promocją ?
(...)
11. Złotówki przyznane Użytkownikowi w ramach bonusu rozliczane są w wraz z Pakietem Złotówek,
zgodnie z zasadami określonymi w Tabeli nr 4 Cennika Oferty Play Fresh
(...)
A w Tabeli nr. 4 czytamy:
1. Minuty, SMS-y, MMS-y, pakiety na przesyłanie danych przyznane w wyniku
uczestnictwa w promocjach.
2. Jednostki rozliczeniowe zawarte w Pakiecie Złotówek
Z tego 'wnioskuję', że i na transfer danych.
Ale ...
1. czy można jednak je wykupić z tych promocyjnych złotówek ?
2. a może te pakiety są (jakby) udzielną promocją ?
Napisano 08 March 2011 - 19:49
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 08 March 2011 - 19:53
hsurim,
http://www.playmobil..._24.09.2010.pdf
punkt 10
wyraźnie mowi na co mozna wykorzystac bonusowy pakiet 60zł
http://www.playmobil..._24.09.2010.pdf
punkt 10
wyraźnie mowi na co mozna wykorzystac bonusowy pakiet 60zł
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 13 July 2011 - 13:32
no, i po przygodzie z orange powracam do play
pzreniosłem numer, dostałem darmowy starter i trwało to wszystko mniej niz 24h, a teraz moje pytania:
- ile mam czasu na doladowanie konta aby zostal mi przyznany bonus 60 zl?
- czy moge zadzwonic gdziekolwiek za tą 1 złotówke (4 zlote), nim doładuje konto i wybiorę jedna z taryf (minuty i sms w play / sms do wszystkich) w celu uzyskania bonusu? czy takie cos spowoduje utrate roszczen do bonusu, a doladowania nalezy dokonać zanim wykona sie jakiekolwiek polączenie?
- ile mam czasu na doladowanie konta aby zostal mi przyznany bonus 60 zl?
- czy moge zadzwonic gdziekolwiek za tą 1 złotówke (4 zlote), nim doładuje konto i wybiorę jedna z taryf (minuty i sms w play / sms do wszystkich) w celu uzyskania bonusu? czy takie cos spowoduje utrate roszczen do bonusu, a doladowania nalezy dokonać zanim wykona sie jakiekolwiek polączenie?
Napisano 13 July 2011 - 16:30
A co się stało w orange że zmieniłeś zdanie,ja tak samo zrobiłem
,byłem w playu na kartę,potem przeszedłem do orange na abonament a teraz znowu jestem w play tylko że na abonament póki co ;p
Chyba nie ma żadnego ograniczenia czasowego ale nie możesz zmienić taryfy przed doładowaniem bo bonus przepadnie.
Możesz te 4złote wykorzystać na rozmowy/smsy/mmsy a potem doładować konto i jak dostaniesz bonus to możesz zmienić taryfę
Chyba nie ma żadnego ograniczenia czasowego ale nie możesz zmienić taryfy przed doładowaniem bo bonus przepadnie.
Możesz te 4złote wykorzystać na rozmowy/smsy/mmsy a potem doładować konto i jak dostaniesz bonus to możesz zmienić taryfę
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 14 July 2011 - 12:49
no wiekszosc znajomych mialem w orange i sie bali przejsc do playa pajace to ja na rok przeszedlem, ale teraz juz namowilem tych z ktorymi najwiecej gadam i oni tez popzrechodzili i moge juz spokojnie byc we freszu
ok ok doladowalem zeby nie bylo i faktycznie dali 60 zl i teraz mam 64 zl na promocyjnym i 6 zl na glownym koncie. to teraz musze wybrac ktoras tarywe z posrod 3 a wlasciwie 2 czyli rozmowy i sms do play, lub sms do wszyskich, aby bonus zostal. a co jesli nie zmienie taryfy i pozostane w play fresh 1 (tak mi pisze w play24 ze taka taryfe mam)
ok ok doladowalem zeby nie bylo i faktycznie dali 60 zl i teraz mam 64 zl na promocyjnym i 6 zl na glownym koncie. to teraz musze wybrac ktoras tarywe z posrod 3 a wlasciwie 2 czyli rozmowy i sms do play, lub sms do wszyskich, aby bonus zostal. a co jesli nie zmienie taryfy i pozostane w play fresh 1 (tak mi pisze w play24 ze taka taryfe mam)
Napisano 03 November 2011 - 12:09
Tak możesz zmienić taryfę na darmowe rozmowy i smsy w play wtedy będziesz otrzymywał przy doładowaniu 30 zł taki bonus na 30 dni,inaczej to chyba można kupić ten stan darmowy na 30 dni za 10zł
http://bada-world.pl

Logowanie