Zapragnęłam sobie kupić pakiet 200 SMSów za pięć złotych (15dniowy), który jest dla Mixtury (Mixa? to to samo raczej? Na stronie jest napisane, że nie działa jedynie z Mixturą 10, ja posiadam Mixturę 30 na 36 doładowań (od 1,5 roku), jednak pojawia mi się informacja, że usługa ta nie jest dla mnie dostępna. Czy moje problemy mogą wynikać z faktu, że Mixtura to nie to same, co Mix (w co szczerze wątpię)? Poszłam z tym do salonu, oni oczywiście nie umieli mi nic na ten problem poradzić, żadna nowość. Powiedzieli tylko, że to może wynikać z faktu, iż mam jakiegoś starego tego Mixa i chyba mogę włączyć 100 SMSów z pięć złotych (30dniowy) i jakiś inny. Poradzili mi się też skontaktować z BOKiem, co też uczyniłam, dostałam ciekawą odpowiedź; przytoczę fragment:
Cytat
Uprzejmie informuję, że „Pakiet 200 SMS-ów” jest dostępny wyłącznie w ofercie Play Mixtura (Plan Cenowy II). W związku z tym, że Pani Oferta to Play Mixtura Pakiet nie jest dla Pani dostępny
Czy ta wypowiedź na jakikolwiek sens?!
Z góry dziękuję za pomoc, taki pakiet by mi się przydał, biorąc pod uwagę fakt, że wydaję fortunę na SMSy.
Pozdrawiam.

Logowanie