Dzisiaj podjąłem decyzje o przeniesieniu dwóch numerów do Play, oraz zakupie dodatkowej karty Play Fresh.
I w związku z Freshem mam pytanie:
- czy jest możliwość automatycznego dopisywania ponoszonych kosztów doładowania 'karty' do ogólnej faktury za pozostałe numery abonamentowe ?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi/podpowiedzi i pozdrawiam.
Strona 1 z 1
Ewidencjonowanie kosztów play fresh na firmę
Napisano 12 November 2010 - 21:13
O ... to byłoby doprawdy super.
Teraz nieco dokładniej przejrzałem możliwości doładowania i oto wynik:
Słabo jakoś do tej pory szukałem.
Dzięki za zainteresowanie.
Teraz nieco dokładniej przejrzałem możliwości doładowania i oto wynik:
Cytat
4. Doładowania z telefonu
Możesz zasilić konto telefonu na kartę lub mix w Play ze środków dostępnych poza abonamentem.
Dajemy Ci do dyspozycji dwa sposoby wykonania zasilenia konta:
* 1. Wybierz na telefonie numer *111# i przejdź do sekcji usług lub wpisz kod *111*15*1# i zatwierdź go zieloną słuchawką. Zostaniesz poproszony o podanie numeru, który chcesz zasilić i kwoty doładowania.
* 2. Zaloguj się do Play24 na www.24.playmobile.pl i w zakładce Usługi wybierz usługę doładowania, podaj numer telefonu, który chcesz zasilić i kwotę doładowania.
Dostępne wartości doładowań:
od 10 PLN do 100 PLN w zaokrągleniu do złotówki. Wartość doładowania jest kwotą brutto i powiększy ona saldo faktury za dany okres rozliczeniowy w pozycji Usługi Telekomunikacyjne.
Możesz zasilić konto telefonu na kartę lub mix w Play ze środków dostępnych poza abonamentem.
Dajemy Ci do dyspozycji dwa sposoby wykonania zasilenia konta:
* 1. Wybierz na telefonie numer *111# i przejdź do sekcji usług lub wpisz kod *111*15*1# i zatwierdź go zieloną słuchawką. Zostaniesz poproszony o podanie numeru, który chcesz zasilić i kwoty doładowania.
* 2. Zaloguj się do Play24 na www.24.playmobile.pl i w zakładce Usługi wybierz usługę doładowania, podaj numer telefonu, który chcesz zasilić i kwotę doładowania.
Dostępne wartości doładowań:
od 10 PLN do 100 PLN w zaokrągleniu do złotówki. Wartość doładowania jest kwotą brutto i powiększy ona saldo faktury za dany okres rozliczeniowy w pozycji Usługi Telekomunikacyjne.
Słabo jakoś do tej pory szukałem.
Dzięki za zainteresowanie.
Użytkownik hsurim edytował ten post 12 November 2010 - 21:21
Strona 1 z 1

Logowanie