Darmowe SMS do wszystkich.. 0 SMS do wykorzystania
Napisano 12 November 2010 - 08:36
Doładowałem konto na kwotę 50 zł z http://doladowania.playmobile.pl/ następnie wybrałem "Darmowe SMS-y do wszystkich sieci" kodem *111*33*4#
Po 24 h sprawdziłem kodem *111*49*1# czy jestem e tej taryfie i jestem. Na Play24 tez jestem ale SMS do wykorzystania mam 0 a za wysyłane SMS pobierana jest opłata.
Proszę o pomoc. Do BOK-u wysłałem zgłoszenie i czekam....
Pozdrawiam, Jacek
Napisano 12 November 2010 - 10:30
Użytkownik friend dnia 12 November 2010 - 10:11 napisał
Tak, od kiedy jesteś w taryfie darmowych smsów, każde doładowanie będzie dodawało odpowiednią liczbę darmowych smsów oraz przedłużało ich ważność. Smsy będą się sumować, o ile doładujesz kolejny raz przed końcem ich ważności.
Napisano 12 November 2010 - 16:28
Użytkownik Adihash_ dnia 12 November 2010 - 16:13 napisał
PO doladowaniu- czyli najpierw doladujesz pozniej zamawiasz usluge , nastepnie dostajesz smsy. to jest bardzo dwuznaczne i PLAy nie wytlumaczylo dokladnie ów czynności. wiec obie strony maja racje;)
ja mam problem bo pare dni temu doladowalem za 50 zł i dopiero dzien po tym ,zamowilem usluge( mam napisane ze jest aktywna),ale oczywiscie pobiera mi kase za wyslane SMSy
Napisano 12 November 2010 - 16:33
Napisano 12 November 2010 - 16:47
Użytkownik Adihash_ dnia 12 November 2010 - 16:33 napisał
skoro duza czesc ludzi zrobila tak samo jak ja, to o czym to swiadczy? o nie czytaniu ze zrozumieniem? watpie. tutaj raczej lezy problem w sformułowaniu oferty
W jednym zdaniu mozna to napisac: Przed doładowaniem nalezy wpisac xxx-xx-xx-xx , zatwierdzic zielona sluchawka ,a nastepnie czekac na informacje zwrotna i od momentu przyjscia SMSa,jestes w usludze. Czy coś takiego. Nie lepiej by było ?
. Najlepiej to bylo kiedys jak od razu sie dostawalo darmowe SMSy po doladowaniu ,a nie jakies aktywacje teraz robic. Po co tyle kombinowac?
Napisano 12 November 2010 - 17:26
Użytkownik Adihash_ dnia 12 November 2010 - 17:20 napisał
pomyslalem logicznie- skoro jest jakas usluga, to zawsze sie tak robi ,ze najpierw sie kase placi a pozniej dostaje sie co chce. Czyli szedlem droga: doladuje, wysle aktywacje- bede mial usluge.
nie tylko ja sie dalem zlapac na tym chwycie. wiekszosc moich znajomych jest w Playu i zastanawiamy sie co z tym fantem zrobic.
Ty jestes kims z Playa?
Napisano 12 November 2010 - 17:32
Teraz już nic z tym nie zrobisz. Jedyne co możesz to wykupić pakiet 600 SMS. Gratisy dostaniesz do najbliższego doładowania. Nie twierdzę, że jest to jakoś jasno napisane, możliwe, że to wina nowej strony, na której dzieją się cuda od jakiegoś czasu...
Napisano 12 November 2010 - 17:37
Użytkownik Adihash_ dnia 12 November 2010 - 17:32 napisał
Teraz już nic z tym nie zrobisz. Jedyne co możesz to wykupić pakiet 600 SMS. Gratisy dostaniesz do najbliższego doładowania. Nie twierdzę, że jest to jakoś jasno napisane, możliwe, że to wina nowej strony, na której dzieją się cuda od jakiegoś czasu...
Nie dostalem zadnego smsa o nowych uslugach, wiec skad mialem wiedziec ze cos sie pozmienialo? Co chwile muszę sprawdzac wasze strony?

Logowanie