konsultanci Play OSZUKUJĄ! konsultanci Play nagminnie oszukują klientów, żeby sprzedać usługi
Napisano 09 November 2010 - 18:37
Napisano 09 November 2010 - 19:21
zresztą wcześniej zapoznałem się z nią przeczytałem wszystkie regulaminy itp.
i wszystko jest ok:)
najlepsza metoda na sprawdzenie czy konsultant mówi prawdę jest sprawdzenie oferty na stronie
żadnych specjalnych ofert nie ma
te co są na stronie są obowiązujące
konsultanci często potrafią kłamać ja w Orange miałem taki przypadek
mieli mi polepszyć ofertę a pogorszyli
ale dobrze że dało się to jakoś cofnąć
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 09 November 2010 - 20:39
Wszystkie ważne sprawy należy załatwiać tylko i wyłącznie w saloonie, albo u zaufanego konsultanta.
(w razie czego, przynajmniej wiadomo komu 'szyby w oknach powybijać')
Telefoniczne sposoby, stają się coraz bardziej ryzykowne.
Napisano 15 December 2010 - 13:57
Użytkownik Staleczka dnia 09 November 2010 - 21:24 napisał
niech pani wie ze sama firma play jest do dupy wzielam kupilam karte startowa i dwa razy ja doladowalam sciagnelam sobie darmowe sms i minuty i zaraz mnie zablokowali poszlam do sieci play a tam fACET nawet nie wie czemu dzwoni do przedstawicieli firmy a oni na to ze tez nie wiedza a najfajniejsze w tym ze nie wiadomo czy odblokuja zlodzieje jedne mi te konto ani jednego polonczenia nie moge wykonac a kaza do siebie dzwonic i gdzie tu sprawiedliwosc blokuja bo maja takie kaprysy zasrane glupole plac a w zamian pocaluj sie w dupe tyle mozesz uzyskac od tej firmy a bylam juz we wszystkich firmach tel ale oni przeszli samych siebie i uslyszy sie od nich tylko jedno ze nie wiemy jaka jest przyczyna zablokowania i czy wogule da rady odblokowac smias mi sie chce bo jak mozna blokowac ludzia polonczenia bez przyczyny rece sie zalamuja
Napisano 15 December 2010 - 20:15
Powiedział że nie, ale mogę sobie aktywować pakiet 100 minut do Play. Chwyciło mnie zdziwko, znam bardzo dobrze ofertę
Mówię mu, że zdaje mi się że takiego pakietu nie ma, on sprawdza sprawdza sprawdza, i rzeczywiście chyba "na stronie się pomylili".
Podziękowałem Panu serdecznie, ciekawe co jeszcze nierealnego chciał mi wcisnąć do aneksu.
Nie mogę pojąć, dlaczego zarządzający nie rozumieją, że przez niekompetentnych pracowników call center bardzo dużo tracą.
Mówią tam wszystko na odczepne, a jeżeli się na kogoś trafi, kto ma ochotę coś wyjaśnić, cały czas każe czekać bo biegnie z pytaniem do kogoś bardziej obeznanego.
Napisano 15 December 2010 - 23:20
Napisano 15 December 2010 - 23:46
miałem abonament w orange tam mnie oszukali
Dzwoniła do mnie jakaś pani i zaproponowała zmianę mixa na abonament
powiedziała że dostanę gratis 1 prezent
Wyszło tak że zabrali mi 1
Dobrze że było można powrócić po kontakcie z bokiem ...
nie można wierzyć sieciom że ci dadzą coś specjalnego ...
kolejny przypadek dzwonili do mnie z przedłużeniem umowy
zaproponowali mi super ofertę lg z dotykowym ekranem gd510 za 1zł i umowę na 36 miesięcy
ja wiedziałem że jest on w umowie na 24 za 1zł
i to powiedziałem pani z boku
to zaczęła się tłumaczyć że dopiero to się zmieniło ....
a taką ofertę to ja od dawna miałem w necie ...
myślała że durnia znalazła który podpisze umowę na 3 lata ...
nie warto jest podpisywać dłużej niż 2 lata
jak się np. telefon zepsuje po 2 latach
to muszę kupić nowy
i czekać jeszcze rok ...
Nie wierzę już konsultantom telefonicznym zawsze dokładnie wszystko sprawdzam
Napisano 16 December 2010 - 22:58
Napisano 16 December 2010 - 23:25
jeśli bez mogę wziąć umowę na 12 miesięcy lub max 18 **ale tego nie jestem pewien
ale bez telefonu bym tylko brał jeśli abonament by był 50 %
Wiadomo że w umowie z telefonami jeśli umowa by była krótsza sporo to i ceny telefonów by były prawie takie jak w sklepie i nie opłacało by się brać abo z telefonem ...
a tak mam Wave za 249 zł
w abo 59zł
kto mi da taniej :-)
Napisano 18 December 2010 - 20:04
Użytkownik icek dnia 18 December 2010 - 09:05 napisał
Cóż to za bzdura jeśli np mam abo 59 zł i za telefon zapłacę np 300 zł do tego um na 2 lata to ja niby tym samym spłacam kredyt na telefon???
a to przepraszam 350 min i darmowe do PLAY dostaję w ramach oferty promocyjnej czy charytatywnej???
Pozdrawiam (WOLNO)myślicieli

Logowanie