A więc... (wiem nie zaczyna sie zdania od a więc ;p)
Mam Play abonament 30 zł od 20 czerwca... do końca czerwca wydałem ok 28zł... (choc jak to sobie obliczyłem to mi mniej wyszło ale mniejsza o to) 1 lipca zajżałem na *101# i tam było że mam 38 zł i tam patę groszy, a na tym saldzie niezaplaconych złotówek nic.
NO... ucieszyłem się, a że byłem poza domem to do powrotu (wczoraj) wygadałem 12zł. Wczoraj wystukałem *101# i... piszą że mam 26,..zł ,a saldo niezapłaconych złotówek to 41 zł... Z tego co piszecie (chyba że jestem nieskap) to i tak się nie zgadza...
Strona 1 z 1
Saldo niezaplaconych zł...
Napisano 06 July 2007 - 16:42
A mi sie wydaje ze taki temat byl juz poruszany wiec zeby zaoszczedzic khrissowi roboty napisze:
BYŁO! UŻYWAJ OPCJI SZUKAJ
a khriss napisze od siebie ze zamyka
PS. Dla Twojej informacji abonament jest naliczany jeden miesiac do przodu wiec te 41zł to abo za czerwiec + lipiec
BYŁO! UŻYWAJ OPCJI SZUKAJ
a khriss napisze od siebie ze zamyka
PS. Dla Twojej informacji abonament jest naliczany jeden miesiac do przodu wiec te 41zł to abo za czerwiec + lipiec
Napisano 08 July 2007 - 17:38
korycki, wszystko co robiłeś do godziny 1:00 w dniu zakupu też jest naliczone poza abonament. 10zł za czerwiec + 30 zł za lipiec + 1 zł pierwszy dzień pewnie = 41 zł
Jeszcze coś?
Jeszcze coś?
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
Napisano 09 July 2007 - 18:58
Kręcisz wyliczyli Ci tyle ile wydzwoniłeś to co zobaczyłeś pierwszego lipca to nowy pakiet złotówek na LIPIEC czyli 28 bo 2 pln wydzwoniłeś, potem zobaczyłeś naliczony abonament, wstecznie czyli 10 PLN i 30 PLN na nowy miesiąc + 1 pln extra i saldo złotówek 26 na lipiec. Poza tym nie licz wygadanych minut w abo po 49 groszy bo to nieprawda (u ciebie około 36) i dolicz rozmowy przychodzące.
Bellum omnia contra omnes
Napisano 10 July 2007 - 23:54
wszystko jest dobrze, nie panikuj
Strona 1 z 1

Logowanie